Мектић рекао Шаровићу: Шта ја да радим са Немањом Васићем...

- Младену Босићу свака част, али шта ја да радим са Немањом Васићем. Он је скоро добио три милиона марака кредита од Додика, а као потпредсједник странке у својој изборној јединици је изгубио 15. 000 гласова. Недељко Гламочак је био потпредсједник странке за бањалучку изборну јединицу, а ниједном није сазвао сједницу регије. Мићо Мићић је некада имао 20. 000 гласова разлике у Бијељини, а спао је на 20 гласова. Све сам ово рекао и Шаровићу, а рекао сам му и да ја имам свој правац и да ћу наставити да тучем, а ако не ваљам, они имају мјере, нека ме искључе из странке, и здраво, ђаци - тврди Мектић.

Република Српска 04.09.2019 | 09:01
Мектић рекао Шаровићу: Шта ја да радим са Немањом Васићем...
- Министар безбједности БиХ и досадашњи члан Главног одбора СДС-а Драган Мектић огорчен је и разочаран избором новог Предсједништва ове странке, због чега је одбио понуду страначког лидера Мирка Шаровића да буде именован у Главни одбор СДС-а јер не жели никакву функцију унутар странке.

Мектић је потврдио за “Глас Српске” да је разговарао са страначким шефом и отворено му рекао да је разочаран његовим избором најближих сарадника, те да не жели никакву функцију, већ само да буде обични члан странке.

- То није Предсједништво СДС-а с којим ја могу да се поистовјетим. Мислио сам да ћемо изабрати поштено руководство и да ћемо се борити против актуелне власти у Српској, а многи од њих то не желе јер су у разним диловима са СНСД-ом и Милорадом Додиком - каже Мектић.

Он каже да не види шта се промијенило у СДС-у осим што је изабран нови предсједник странке, истичући да поново главне улоге имају исти људи који годинама губе на изборима и имају све лошије резултате.

- Младену Босићу свака част, али шта ја да радим са Немањом Васићем. Он је скоро добио три милиона марака кредита од Додика, а као потпредсједник странке у својој изборној јединици је изгубио 15.000 гласова. Недељко Гламочак је био потпредсједник странке за бањалучку изборну јединицу, а ниједном није сазвао сједницу регије. Мићо Мићић је некада имао 20.000 гласова разлике у Бијељини, а спао је на 20 гласова. Све сам ово рекао и Шаровићу, а рекао сам му и да ја имам свој правац и да ћу наставити да тучем, а ако не ваљам, они имају мјере, нека ме искључе из странке, и здраво, ђаци - тврди Мектић.

Он истиче да већини чланова Предсједништва ништа не вјерује, јер су, како тврди, наклоњени Додику.

- Ми не нудимо народу ништа боље. Нудимо људе који су 30 година на сцени, који су се обогатили и који само штите свој капитал. Каква смо ми алтернатива кад се стиче утисак да само желимо власт да бисмо радили то што ради СНСД - каже Мектић.

С друге стране, Немања Васић каже да не жели да подгријава никакве сукобе унутар странке и да је навикао на Мактићеве паушалне оцјене.

- Не знам коју је улогу Шаровић намијенио Мектићу. Ја лично немам никакав сукоб с њим, а да ли он има са мном, то не знам, али све што је рекао у вези са кредитом је лаж. Никакав кредит од Додика нисам добио. Добио сам кредит од Комерцијалне банке по повољнијим условима него у ИРБ-у, као што може да добије сваки привредник - тврди Васић.

Он истиче да својој странци неће сметати прављењем унутрашњих сукоба, истичући да сматра да је та прича завршена.

- Не знам, нити ме занима да ли су ти Мектићеви покушаји плод његовог политичког незнања или је инструисан од некога са стране. Страначки органи се конституишу и мислим да ће странка ићи у добром правцу под руководством новог предсједника. У овом тренутку не знам како ће све то изгледати, али очигледно да Мектић већ зна и шта ваља и шта не ваља - каже Васић.

Недељко Гламочак није желио да одговара на Мектићеве оптужбе на његов рачун јер, како каже, не жели да доприноси било каквим трвењима унутар странке.

- Страначки органи се конституишу, изабран је само дио Предсједништва, предстоји кооптирање чланова Главног одбора, избор Извршног одбора и замјеника предсједника. Сигуран сам да ће нови предсједник странке дати прилику и мјесто у страначким органима свима који желе да се боре против актуелне власти и за бољу Републику Српску - каже Гламочак.

(Глас Српске)

Коментари / 57

Оставите коментар
Name

Јаффа

04.09.2019 07:07

Мој имењаче Мектићу, кад сам схватио да иста Централа контролише и позицију и опозицију, и да нема шансе да буде боље за поштен народ, покупио сам се са породицом и отишао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Јаффа

04.09.2019 07:34

Свака ти је на мјесту. Свака ти част па си успио побјећи од свега и што си се ријешио јада. Ово је тотална пропаст СДС-а, живи били па видјели. Свака част Говедарици, Босићу и Мектићу а остали немам повјерење никакво у њих. После ових избора мислим да је СДС-у са њима крај.

Name

Не знам

04.09.2019 07:37

Не знам их све,нисам сдс,ал као градјанин исто овако размисљам,не дајете алтернативу,не нудите ресења вец само критике,нема те програм осим оног после бројања цемо побјеци у партију која нам највисе да и остало.

Name

Мозе бити а и немора

04.09.2019 07:58

Вријеме це показати све. Господин Мектиц је рекао само цисту истину поткрепљену цињеницама, како је било до сада,а како це бити то остаје да се види, имајуци у виду да је ријец о лицностима које добро балансирају на политицкој сцени управо из наведених разлога. Колико је то могуве довести у ред, такодје остаје да се види.У сваком слуцају треба сто висе Мектица како унутар СДС, тако и на свим нивоима политицке сцене, ако се градјани надају икаквим промјенама за побољсање зивота на овом простору.

Name

Кики

04.09.2019 08:32

Срећа па постоје млади људи, да имам за кога гласати, Вукан, Јелена, Драшко, Шешић а ова стара гарда, што се мене тиче, може одмах у пензију...

Name

Истина

04.09.2019 09:09

За ове набројане ни њохове комсије неце гласати,фали Цицко и да су сви ту.Мицо балансира ал без њега не мозе и не треба,он је побједник,и сви побједници требају бити ту,ал губитници немају ста тразити,народ је јасно рекао ста мисли о њима.И господо нудите ресења а не критике.Народ зна да није добро ал не зна ста ви нудите да би кренуо за вама

Name

Раде

04.09.2019 07:09

Код нас треба сваки цовјек да оснује своју странку. А и тада неки не би гласали за себе јер немају своје мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

04.09.2019 07:11

Мектић је све у праву ал исто је тако свагдје,јасно је да усвакој опцији постоје тајкуни у политици. Овако само помаже позицији а иначе је ок лик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

04.09.2019 07:15

Üонпво цете се преполовити на локалним изборима. Ви или немате појма, или то радите намјерно. А Мектиц је 100% у праву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

04.09.2019 07:20

Кључ у браву и расформирајте се за добро парламентаризма, односно опште добро градјана и самог друштва. Претворили сте се у Водјине спаваче и Мекта ма колико сиров, нетактичан и понекад с паушалним оцјенама људи и уопште самих појава у друштву је у овоме у праву. Постали сте тајни бизнис клуб са добрим везама у актуелној власти и некима уопште није до промјена. Упропастили једину здраву националну странку која промовисала јасну националну идеју а једина алтернатива остаје ПДП који је нажалост пронато пута. Најебали смо са свима вама када сте ви алтернатива овим клептоманима снсд на челу са помахниталим Водјом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

04.09.2019 14:18

И није проблем у томе сто је Мектиц у праву, проблем је у томе сто је цовјек апсолутно у праву.

Name

Нострадамус

04.09.2019 07:21

Мехтиц какав је да је ово сто је рекао није ниста погријесио.Засто није споменуо Говедарицу зна да је цовјек цист.Видјет це се да је Саровиц издао СДС требао је јос мјесто Говедарице да изабере Бјелицу и мјесто Босица да врати Обрена Петровица.СДС овога пута сигорно губи и Бања луку и Прњавор. Снсд кримосу остају и даље јер народ нема рјесења да мијења лопове са лоповима .Народ се полако исељава и неце имати потребу да долазе из дијаспоре и гласају тако да це највисе гласова да купе по гробљима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако

04.09.2019 08:07

тацно тако Саровицу замијени Говедарицу са Цицком и Бисица са Петровицем!!!! и дај нови назив !!СНСДе бр 2 !!!!!!! побогу људи па знамо се у брк!!! Тајкуни израсли у рату и после рата како у позицији тако у опозицији под ојриљем странака су дебело опљацкали дрзаву и народ !!!!злоупотребе институција полозаја пљацка банаја предзтеца!Саровицу народ то зна !!!именом и презименом!!!а ти!????? СДС је продузена рука СНСДа !само забранити радвпартијама и закон за све једнак одблокирати правосудје па по реду !!Саровицу Цицко Петровиц Цавиц Бојиц Тадиц Стевандиц Спириц Мициц итд итд !!Је ли ти имена знаце несто ???? а Цубриловиц Дјокиц Павиц !???? Па сама имена говоре све сама о себи !!!а дојазааа пунаа јапааа од свједоја до папира итдвитд !!! људи Васиц и месетари странака од рата до данас су обигатили се на нариду и дрзави а не својим радом и знањем!! тајкуни бесрамни су од радника направили робове а политицари од гласаца робове и удрузени су урусили систем опљацјали дрзаву и народ !!Саровицу је ли ти то не видис??( или као не видис !има ли увиза јабуке из Пољске !? ајте моли вас опозиција продузена рука позиције јос од рата хара !!!!балканска хобитница !!! народ раселила и опљацкала!и сад легализују то а не рад за народ !!!!!то је дарсаааааааааа дни дна Саровицу !!

Name

изволи народе

04.09.2019 07:21

Све је тацно сто Мектиц казе... е сад народ зна само викати сви су исти, а нису сви исти само до народа је да то препозна и награди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слажем се

04.09.2019 07:23

Све је рекао исправно, углавном су ови нови, уствари вишедеценијски Сдс-ови "кадрови", познати народу по својим дјелима, јер све је јавна тајна. Мектић је искрен, озбиљан и поштен човјек, који поред Вукана, једини има петљу да казе јавно своје мишљење и све накараде система прозиве и назове правим именом. Он и не треба да буде у овој и оваквој руководној групи, јер јој не припада по људским особинама. Сви су се показали у протеклом времену, не морају више ни кречити, ни фарбати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како Даље

04.09.2019 07:55

Осим прице не видим Мектицев допринос угледу СДС. Ако је несто добро урадио приписао је то искљуциво себи а не странци која га је делегирала за министра. То тако не иде. Свакако да зреба странци и органи јос нису конституисани и за Мектица има мјесто то Саровиц не крије и Мекта нам треба али дисциплина мора да постоји. Исто сви знамо да Мицо неце бити кандидат на следецим локалним изборима. Дакле смјена генерација је у току.

Name

Ре Слажем Се

04.09.2019 07:59

У којој си ти заблуди и незнању. Написао сам одговор под ницк РЕ па прочитај јер је оно све тачно.

Name

објективно сагледано

04.09.2019 08:08

Треба искрено реци, СДС је и запао у кризу због криминалних кадрова. То је и било најјаце Додиково орузје које је "уносно" искористио за разбијање СДС и историјску пљацку РС.

Name

Ацо

04.09.2019 07:24

Има доста тацног у овом сто је рекао, али ста си ти Драгане Мектицу урадио за СДС? Колики је твој допринос? Направио си висе стете него користи. Био си у позицији да запослис СДСову омадину? Јеси запослио? Колико си народа изварао? Колико си изобецавао? За ту позицију дефинитивно ниси дорастао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чуј

04.09.2019 07:47

Да запосли сдс омладину...

Name

Гфхј

04.09.2019 07:53

Да запосли омладину СДС. Хахаха. Знаци само голи интерес. Не кажеш да запосли младе и стручне. Него да су из СДС.

Name

Ре

04.09.2019 07:57

Тачно, ја познајем лично и Мектића и Васића ово су чињенице: Каже Мектић, Васић изгубио као ПОТПРЕДСЈЕДНИК 15000 гласова онда претостављам да је ПРЕДСЈЕДНИК изгубио бар 30000. Следеће: Мектићу гдје ти раде кћерке, а гдје зет Гатарић за кога се кладим у имање да незна таблицу множења радио као конобар и није знао кусур вратити!? Шта вози зет јел и он од Миле дигао кредит.? Немања није добио 3 милиона од Миле него од банке, нисам знао да Миле има своју банку. Јеси ли онда и ти од Миле добијао кредите или си ти поштен па дигао кредит у банци. Ево таман да је све истина, а није ништа. Немања Васић је дипломирани ецц из времена Тите, на њиви је направио фабрику и од рада у њој живи бар 400 људи и дјеце. Реци ми Мектићу ко од твојих пара има користи осим тебе и твоје породице. Мука је што Немању више цијене у Прњавору од тебе због своје болести ти чак и не причаш са њим јер видиш да је већи баја од тебе.

Name

ЦЦЦ

04.09.2019 08:02

Границна полиција, сипа, оса, своје министарство, дирекција за кординацију полицијских тијела све под његовом надлезности, а маса младих из крајине из СДС сједи куци. Је л' тако Мектицу? Колико си младих из Градиске, Бања Луке, Прњавора, Српца, Лактаса, Дубице, Приједора запослио? Могу се набројати на прсте једне руке мозда. Зато Мили не мозете запети!

Name

Ацо Ацо

04.09.2019 08:13

Отворио случајеве, а онда је "независно и поштено" Тужилаштво заштитило политичаре и тајкуне...поткивање у континуитету. И шта може онда да уради?

Name

Запосљавање

04.09.2019 08:23

Има конкурс, валидну диплому а не куповну и изволи!

Name

Нина

04.09.2019 20:05

Мектиц је показао на изборима да ли га народ подрзава или не. Његови лицни гласови све говоре. Овај господин сто се прави паметан и зна ко гдје ради и ста боље да науци писати. Прица о некоме и таблици мнозења а не види себе. Кад вец прица и именује људе које лицно позна сто не написе како се зове. Најлаксе је писати коментаре по сајтовима и стављати лазна имена.

Name

Миланче

04.09.2019 07:28

3 милиона се не добија ни од једне банке до не аминује разбојник додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеј

04.09.2019 07:28

мектицу...на Равној Романији тразе дрвосјеце..Родјен си за то..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Суштина је у истини...

04.09.2019 08:43

Равна Романија има дрвосјеча, итекако. Ружно је рећи за човјека који је био активни учесник рата да је дрвосјеча, само зато што каже оно што мисли. Ја се осјећам ружно и као будала, читајући ово, јер сам родољуб и борац ВРС. Другим ријечима, он је "досљедан" у својим изјавама, за разлику од већине свих политичара, који кожу мијењају, од потребе до потребе.

Name

Тривас

04.09.2019 11:12

А заборавио са да је Немања Васић био директор дирекције за путеве гдје је нестало 50 милиона, а Додик га није никада прозивао.Купова со од Чоловића,а о рекету изводјача да не причамо. И ти онда причаш да је на ледини направио фабрику.

Name

Није способност, наследје, нwго криминал

04.09.2019 15:15

Просто не постоји нацин да се толико богатство стекне за тако мало времена, осим пљацком. То се у уредјеним дрзавама стице генерацијама, ако томе додамо цињеницу да смо огромна вецина прије рата из система из којега смо изасли били приблизно имуцни, постојао средњи сталез. Нико од дањасњих милинера није имао никакво богатство за разлику од других, да би уопсте могао размисљати о бизнису које је после рата нагло и брзо заимао. Сво то стецено богатство је временски повезано аа њиховим функцијама, безакоњем које влада....

Name

Висеград

04.09.2019 07:28

Брацо Меткицу,сви тако.мисле само сто не смији да казу јавно,цуте Додику,сада цути Саровицу ,туга

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАС ОВАЈ,

04.09.2019 07:29

Мене сад не цуди ако ВИП мјењају Партију јер ово је Примјер, једни дају Премије а други избацују Људе, Људског нема на Балкану, Само се морас увуци неком у Д.пе! Глупи суи само Бираци јер они су кроз Медије дрогирани и заразени и до јуце су имали позутјелу једну слику а сад мјењају свких избора,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

04.09.2019 07:44

Мектић је у праву милион посто. Ако изузмемо Босићаи Говедарицу, ГО је скуп лопова и криминалаца. Само фали Цицко Бјелица да екипа буде потпуна. Мићо Мићић је развалио СДС у Семберији и свео га на статистичку грешку. Али је зато накрао се да више незна гдје шта има. Ово је дефинитивно крај СДС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

04.09.2019 11:00

Није тацно. Не вриједјајте цасне људе. Има их тамо. Истина, нисам сигуран да их предсједник препознаје. Пласим се да су превисе близу они који су били у близини бивсем предсједнику и измакли му грану на којој су заједно сједили,а поново се укрцали у воз са садасњим предсједником.

Name

Сссс

04.09.2019 15:33

Цуј крај СДС а није крај постене секте СНСД, ДРПОС, и тзв СПРС. Умало буцка Стевандица да заборавим и издајника и нецовјека Цавица мада он и нема странку то се угасило

Name

БОБА

04.09.2019 07:52

МЕКТИЋУ ЛЕГЕНДО.ШТО НА УМУ ТО НА ДРУМУ.СВЕ СИ ИХ ПРОЧИТАО ЗАЈЕДНО СА НАРОДОМ СВАКА ТИ ЗЛАТА ВРИЈЕДИ.САМ ЧОВИЈЕК НЕ МОЖЕ НИШТА АЛИ БАР МОЖЕ РЕЋИ ИСТИНУ.СВЕ СЕ ВИДИ .ОВИ СУ ТОЛИКО ОТРЦАНИ ДА МОРАМ УПОТРЕБИТИ ОВАЈ ИЗРАЗ ДА НЕМА ДАЉЕ.САМО СКАЧУ КАО ПИНГ ПОНГ ЛОПТИЦА.НИКАД ИМ ДОСТА.БЕЗ ЊИХ БИ БИЛИ ЛУДИ.ТОЛИКО СУ УЧМАЛИ НЕ ЗАНИМЉИВИ И ЦИЦКО И МИЧИЋ И ШАРОВИЋ И ГЛАМОЧАК И ОБРЕМ И И ДРУГИ РАТНИ ЛИКОВИ ИМА ЛИ ИШТА НОВО,СВИЈЕЖЕ ПАМЕТНО. САМО НАМ ЈЕ ОСТАЛО ДА ПОСМАТРАМО ИСТЕ СЦЕНАРИЈЕ.ОВИ ЛИКОВИ СЈЕДЕ НА ДВИЈЕ СТОЛИЦЕ.ПИТАМ СЕ КАКО СУ РАДИЛИ У РАТУ. ПРАВО ЛИЦЕ ЧОВИЈЕК ПОКАЖЕ КАД ТАД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

04.09.2019 07:54

Ево јос једне увредјене младе. Мектиц је десет пута више нанио зла странци него користи, цовјек цио свој мандат ипо министра процарда с неким се свадјајуци. Колико је дао обећања и испунили иједно а толику је подршку имао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мафијаска посла

04.09.2019 08:16

Критукујуци,а требало је да цути док криминалци разваљују друство у цјелини.....

Name

XXЛ

04.09.2019 14:37

Засто је Мектиц нанио стету СДС_у, јел зато сто је говорио истину. Е да су сви ко Мектиц гдје бих нам би крај.

Name

ре xxл

04.09.2019 20:31

А шта је урадио осим критиковања?

Name

Табула Раза

04.09.2019 07:58

Овај Мектиц ми лично није симпатичан, превише га има у медијима и није рафиниран у тим иступима, али је дефинитивно у праву за свог земљака Васића Немању ‘привредника’ и пришипетљу свакој власти али са цланском картом СДСа из времена Радована. И ја сам имао чланску СДСа из тог времена, негде сам је затурио, али се нисам онима приклонио који су Републику Српску довели до раскола. Раскол и данас траје. А Немања је и онда и данас на функцијама и у странци и у политици. А фол привредник. Такав је и Мићо од Семберије и газда Бијељине. Потписујем што рече Мектиц али понављам, његови јавни иступи су понекад контрапродуктивни. Ипак искрен је и заиста нема шта да трази поред Додикових милионера Мићића, Васића и осталих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

О

04.09.2019 08:33

привредници из рата мицо немања обрен покривени партијама на власти котирају на милионским подлогама !!политицки тајкуни !!!направили робивласницко друство на балкану !! уцесници од рата до данас!ниста добро ид њих за народ нема !Само израбљивање радно послусних робова ! истина гола!!сви радници који су радили за њих и гласали то могу посвједоцити !али не пред овим правосудјем !све институције су они блокирали и раде за њиг! опозиција и позиција у сорези са свим националностима у БиХа хара од рата до данас !!и сад они се бире да задрзе јапитал лицни !!!а бирба за народ је фарсааа!који народ ??? који бјези или који остаје??? људиии!!људиииии!који натлрод?питање свих питања!??? или радникее робове гласаце робове или ове пред амбасадаму и у дијаспори!!!????

Name

Грга

04.09.2019 08:08

Свака цаст сад схватам да си ипак људина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огорцена

04.09.2019 09:23

Мектиц ДРАСКО ЈЕЛЕНА ВУКАН ПАНДУРЕВИЦКА ОМЛАДИНА ПДП ЕТО ВЛАДЕ ЈОС ЦЕНИЦКА БОСИЦ И ИВАНИЦ ПРОМЈЕНИЛИ БИ СВЕ И КРЕНУЛИ БИ НАПРЕД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Декини Бакинци

04.09.2019 10:22

Опозиција не постоји одавно. Постоје само партијски милионери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ас

04.09.2019 11:47

Овог Мектица боље изгубити него наци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

04.09.2019 12:59

Мектиц је углавном у праву. Он узива углед постенијег од вецине ових. Шансу си имао са Вуканом.Алеxандром Мектицем поред Вукоте и Босица ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Активиста

04.09.2019 15:14

Браво Мектићу, искрене честитке.Све сами будући Додикови папци.Изузев Вукоте и Босића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико никановиц

04.09.2019 15:39

Неколико врло једноставних питања са молбом за дискусију: 1. Засто се господин Мектиц није потрудио и кандидирао за предсјеника или у предсједниство сдс-а? 2. За цетири године мандата у Сарајеву госп. Мектиц казе да није могао уцинити НИСТА јер га увијек блокирају исти људи у његовим намјерама, да ли је госп. Мектиц макар са неким људима успио добро сарадивати и зар није могао разбити блокаду када је тако способан? 3. За своје странацке коллеге тврди да су они у некаквој вези са Додиком, да ли је он у некаквој тајној вези са Додиком па сада хоце јос висе ослабити сдс? 4. Смета ли господину Мектицу да у сдс-у има и успјесних привредника и је ли за њега сваки успјесни привредник додоковац?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познановиц

04.09.2019 16:31

Сваку успјесан привредник код нас је постао прије свеега успјесан криминалац. Сто је јос трагицније, огрезли и незаустављиви у истом, док градјани бјезе главом без обзира, неце да су робови и обесправљени..... БиХ се празни....

Name

Ре за Хеј

04.09.2019 16:24

Види се да си ти дрвосјеча. Јадан, не знаш ни презиме написати великим словом. Мектиц је за тебе измислио свијет. Људина.Народ му вјерује. Све сто каже, истина је. Ухвати моторку па у суму! Није за тебе оловка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заврсио са моторком

04.09.2019 16:34

Цовјек студира код Цицка.

Name

ХМХ

04.09.2019 17:35

Замисли се мало Мектићу... Коме ове твоје изјаве помажу а коме одмажу? Не вјерујем да си Бајин играч али ове твоје изјаве тако звуче...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјецити опозиционар

04.09.2019 18:04

Мектицу, ти си у праву, али бори се да и твоје идеје заживе и окупљајте нормалне људе, а не профитере. Не напуштај странку, не предај се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

04.09.2019 21:41

Знаш ти Мектицу боље од свих нас да сте плацени из исте, америцке кесе и позиција и опозиција. Ста ти глумиш? Као ти си онај СДС који је народ некада волио? Једи говна Мектицу, обавјештајна гњиго! ВИ сте први имали сопствену мафијашку државу, а Дудук само наставио тамо гдје сте стали. Памет је отишла и одлази зато се ви висе ни не трудите да склопите бар писмену реченицу. Лаку ноћ мила Републико! Зао ми је, али висе снаге и воље немамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

05.09.2019 06:10

КО ЈЕ НАРУЦИО УБИСТВО БРАНИСЛАВА ГАРИЦА??! ЗАСТО СУТИТЕ О ТОМЕ, ЗАСТО??

ОДГОВОРИТЕ