Навратилова: Није у реду што је публика звиждала Новаку!

Некада најбоља тенисерка света, Мартина Навратилова, оштро је критиковала публику на Флашинг медозу пошто су звиждали Новаку Ђоковићу.

Тенис 03.09.2019 | 18:08
Навратилова: Није у реду што је публика звиждала Новаку!
Новак је предао меч осмине финала при резултату 6:4, 7:5, 2:1 у корист Вавринке, али Навратиловој се није допала реакција већег дела публике по завршетку дуела.

Када је Новак прилазио излазу са терена, зачули су се звиждуци, а Новак им је само отпоздравио и напустио терен.

"Знате, од 365 дана у години, одиграте у просеку око 70 мечева. У оних 290 дана ви тренирате и припремате се за те мечеве. Није у реду да људи доводе у питање посвећеност Новака Ђоковића тенису, као ни то да му звижде по изласку са терена. То стварно није у реду. Требало би да ‚разјаснимо, ми смо професионалци и желимо увек да играмо. Нико не жели да преда меч", поручила је Навратилова.

Такође бивши број један, Американац Џим Куријер сматра да је дошло до неспоразума.

"Од тих 23.000 на стадиону, многи од њих нису знали да је Новак током турнира радио магнетну резуонанцу, тако да нису имали све информације. Ипак, сагласан сам да је Новак чврст момак, показао је то много пута. Играо је мечеве од по шест сати, држао се једва на ногама, ово што је урадио био је поглед у будућност. Покушао је да заштити оно што доноси остатак сезоне", закључио је Куријер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар