Navratilova: Nije u redu što je publika zviždala Novaku!

Nekada najbolja teniserka sveta, Martina Navratilova, oštro je kritikovala publiku na Flašing medozu pošto su zviždali Novaku Đokoviću.

Tenis 03.09.2019 | 18:08
Navratilova: Nije u redu što je publika zviždala Novaku!
Novak je predao meč osmine finala pri rezultatu 6:4, 7:5, 2:1 u korist Vavrinke, ali Navratilovoj se nije dopala reakcija većeg dela publike po završetku duela.

Kada je Novak prilazio izlazu sa terena, začuli su se zvižduci, a Novak im je samo otpozdravio i napustio teren.

"Znate, od 365 dana u godini, odigrate u proseku oko 70 mečeva. U onih 290 dana vi trenirate i pripremate se za te mečeve. Nije u redu da ljudi dovode u pitanje posvećenost Novaka Đokovića tenisu, kao ni to da mu zvižde po izlasku sa terena. To stvarno nije u redu. Trebalo bi da ‚razjasnimo, mi smo profesionalci i želimo uvek da igramo. Niko ne želi da preda meč", poručila je Navratilova.

Takođe bivši broj jedan, Amerikanac Džim Kurijer smatra da je došlo do nesporazuma.

"Od tih 23.000 na stadionu, mnogi od njih nisu znali da je Novak tokom turnira radio magnetnu rezuonancu, tako da nisu imali sve informacije. Ipak, saglasan sam da je Novak čvrst momak, pokazao je to mnogo puta. Igrao je mečeve od po šest sati, držao se jedva na nogama, ovo što je uradio bio je pogled u budućnost. Pokušao je da zaštiti ono što donosi ostatak sezone", zaključio je Kurijer.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar