Мушкарац погинуо од експлозије бомбе на њиви

У експлозији на њиви у приједорском мјесту Јелићка данас је погинуо мјештанин Драган Поповић (60), сазнају "Независне" незванично.

Република Српска 28.08.2019 | 18:09
Мушкарац погинуо од експлозије бомбе на њиви
Извори "Независних" из овог мјеста наглашавају да је страдао од експлозивне направе коју је постављао како би њиву одбранио од дивљих свиња.

Наиме, Полицијској управи Приједор, око 10 часова, пријављено је да је у Јелићки једно лице страдало усљед активирања минско-експлозивне направе.

Потом је Тим за уклањање неекслодираних убојитих средстава Републичке управе цивилне заштите прегледао дио терена како би се омогућио приступ и евакуација настрадалог.

"Уз сагласност окружног јавног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор, припадници Полицијске управе Приједор су на лицу мјеста извршили увиђај, те је констатовано да је Д.П. из Приједора смртно страдао усљед активирања експлозивне направе", речено је из ПУ Приједор.

Весна Пачариз, портпарол приједорске полиције, навела је да је тијело страдалог превезено у Завод за судску медицину Републике Српске у Бањалуци, гдје ће сутра бити обављена обдукција.

"Полицијски службеници у сарадњи поступајућим тужиоцем Окружног јавног тужилаштва Приједор предузимају све потребне мјере и радње у циљу утврђивања свих околности овог догађаја", навела је Пачаризова.

(Независне)  

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пендула

28.08.2019 16:37

Бомбама против свиња ,то само код нас има .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познати певач

28.08.2019 17:48

А од куда му бомбе?

ОДГОВОРИТЕ