Muškarac poginuo od eksplozije bombe na njivi

U eksploziji na njivi u prijedorskom mjestu Jelićka danas je poginuo mještanin Dragan Popović (60), saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Republika Srpska 28.08.2019 | 18:09
Muškarac poginuo od eksplozije bombe na njivi
Izvori "Nezavisnih" iz ovog mjesta naglašavaju da je stradao od eksplozivne naprave koju je postavljao kako bi njivu odbranio od divljih svinja.

Naime, Policijskoj upravi Prijedor, oko 10 časova, prijavljeno je da je u Jelićki jedno lice stradalo usljed aktiviranja minsko-eksplozivne naprave.

Potom je Tim za uklanjanje neekslodiranih ubojitih sredstava Republičke uprave civilne zaštite pregledao dio terena kako bi se omogućio pristup i evakuacija nastradalog.

"Uz saglasnost okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, pripadnici Policijske uprave Prijedor su na licu mjesta izvršili uviđaj, te je konstatovano da je D.P. iz Prijedora smrtno stradao usljed aktiviranja eksplozivne naprave", rečeno je iz PU Prijedor.

Vesna Pačariz, portparol prijedorske policije, navela je da je tijelo stradalog prevezeno u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci, gdje će sutra biti obavljena obdukcija.

"Policijski službenici u saradnji postupajućim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva Prijedor preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja", navela je Pačarizova.

(Nezavisne)  

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pendula

28.08.2019 16:37

Bombama protiv svinja ,to samo kod nas ima .

ODGOVORITE
Name

Poznati pevač

28.08.2019 17:48

A od kuda mu bombe?

ODGOVORITE