Звездан Терзић обећао: Никад више ''она'' Звезда!

Терзић: Звезда више никада неће бити оно што је била пре пет или десет година. . .  "Биће времена за причу, полако". . .  Док су играчи журили на прославу, директор је дао обећање звездашима.

Фудбал 28.08.2019 | 13:42
Звездан Терзић обећао: Никад више ''она'' Звезда!
Журили су фудбалери Црвене звезде после реванша са Јанг бојсем на славље са навијачима, па су осим обавезних изјава пред ТВ камерама овај пут прескочили микс-зону.

"Напишите само: 'Поново Лига шампиона' и све је јасно", кроз осмех је добацио одлично расположени Милош Дегенек док је улазио у борбено возило у ком су фудбалери предводили чело колоне армије својих навијача.

Због еуфорије у којој су били нема им се шта замерити, времена за изјаве и интервјуе биће довољно до 17. септембра када почиње групна фаза, а посебно после жреба који је у четвртак од 18 часова.

Генерални директор Звездан Терзић, ипак, није могао да избегне новинаре по доласку пред свлачионицу да честита екипи на поновљеном успеху из прошле сезоне.

Блистао је Терзић од среће после другог узастопног пласмана у Лигу шампиона, а треће заредом обезбеђене јесени на међународној сцени.

"Вечерас смо исписали историју Црвене звезде. Звезда више никада неће бити оно што је била пре пет или десет година. Никада неће бити у тако тешкој ситуацији. Толико од мене у овом тренутку, има времена за причу", поручио је Терзић.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић пре неколико година, када је преузимао дизгине у своје руке, поручио је да је његов главни циљ консолидација клуба и да црвено-бели досегну тај ниво да сваке сезоне играју групну фазу неког европског такмичења. Ево, то се догађа већ трећу годину заредом, а другу везану Звезда ће одмеравати снаге са најбољим европским тимовима.

Овим својеврсним хет-триком Звезда је већ увелико надмашила сва очекивања из неког ранијег периода, а на Терзићу и остатку клупског руководства је да обезбеде услове за наставак феноменалних резултата из последње три сезоне.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар