Zvezdan Terzić obećao: Nikad više ''ona'' Zvezda!

Terzić: Zvezda više nikada neće biti ono što je bila pre pet ili deset godina. . .  "Biće vremena za priču, polako". . .  Dok su igrači žurili na proslavu, direktor je dao obećanje zvezdašima.

Fudbal 28.08.2019 | 13:42
Zvezdan Terzić obećao: Nikad više ''ona'' Zvezda!
Žurili su fudbaleri Crvene zvezde posle revanša sa Jang bojsem na slavlje sa navijačima, pa su osim obaveznih izjava pred TV kamerama ovaj put preskočili miks-zonu.

"Napišite samo: 'Ponovo Liga šampiona' i sve je jasno", kroz osmeh je dobacio odlično raspoloženi Miloš Degenek dok je ulazio u borbeno vozilo u kom su fudbaleri predvodili čelo kolone armije svojih navijača.

Zbog euforije u kojoj su bili nema im se šta zameriti, vremena za izjave i intervjue biće dovoljno do 17. septembra kada počinje grupna faza, a posebno posle žreba koji je u četvrtak od 18 časova.

Generalni direktor Zvezdan Terzić, ipak, nije mogao da izbegne novinare po dolasku pred svlačionicu da čestita ekipi na ponovljenom uspehu iz prošle sezone.

Blistao je Terzić od sreće posle drugog uzastopnog plasmana u Ligu šampiona, a treće zaredom obezbeđene jeseni na međunarodnoj sceni.

"Večeras smo ispisali istoriju Crvene zvezde. Zvezda više nikada neće biti ono što je bila pre pet ili deset godina. Nikada neće biti u tako teškoj situaciji. Toliko od mene u ovom trenutku, ima vremena za priču", poručio je Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pre nekoliko godina, kada je preuzimao dizgine u svoje ruke, poručio je da je njegov glavni cilj konsolidacija kluba i da crveno-beli dosegnu taj nivo da svake sezone igraju grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Evo, to se događa već treću godinu zaredom, a drugu vezanu Zvezda će odmeravati snage sa najboljim evropskim timovima.

Ovim svojevrsnim het-trikom Zvezda je već uveliko nadmašila sva očekivanja iz nekog ranijeg perioda, a na Terziću i ostatku klupskog rukovodstva je da obezbede uslove za nastavak fenomenalnih rezultata iz poslednje tri sezone.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar