Бањак и Партизан? Више није актуелно!

Словенци "гурају" Камерунца у Хумску, али прича се охладила. . .

Фудбал 25.08.2019 | 08:00
Бањак и Партизан? Више није актуелно!
Нови странац у Партизану и то на месту штопера? Тешко! Дефанзивац Олимпије Маки Бањак, дете омладинске школе Барселоне, доводи се у везу са црно-белима, али то је, ипак, закаснела прича.

Бањак је на излазним вратима из Олимпије и како пишу словеначки медији, за њега је заинтересован Партизан. Међутим, како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт, та прича је била и – прошла.

Српски клуб је заиста био заинтересован почетком летње пијаце за камерунског фудбалера, некадашњег капитена младе репрезентације и то у случају да Страхиња Павловић оде у иностранство. Прошло је од тад два месеца, талентовани дефанзивац црно-белих сада завршава прелазак у Лацио, а прича са Бањаком се у међувремено потпуно охладила.

Партизан има четворицу странаца у играчком кадру: Сејдубу Суму, Умара Садика, Такума Асана и Бибраса Натха. Црногорски фудбалери су у међувремену добили српске пасоше. С обзиром на ограничење на четири страна играча у Суперлиги Србије, у Хумској нису за опцију да доводе још једног интернационалца. Било да је у питању штопер или нападач, којег Партизан увелико тражи.

С обзиром на све те чиниоце, Маки Бањак дефинитивно није данас опција за црно-беле.

Што се тиче штопера, Партизан има на располагању Бојана Остојића, Страхињу Павловића, који ће остати до краја сезоне као позајмљени играч, Игора Вујачића и Доминика Дингу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар