Ухапшено лице које је напало Србина повратника

- Хрватска полиција ухапсила је особу која се доводи у везу са нападом на седамдесетогодишњег Добривоја Арсића у Вишкову, те поднијела шест пријава због напада на Србе у Ђеврскама.

Регион 24.08.2019 | 14:07
Ухапшено лице које је напало Србина повратника
Министар унутрашњих послова Хрватске Давор Божиновић рекао је да је полиција рано јутрос ухапсила особу која се доводи у везу са нападом на Арсића, коме су нападачи псовали "српску и четничку мајку", јавили су хрватски медији.

Божиновић је додао да је поднесено пет прекршајних и једна кривична пријава због напада на Србе у Ђеврскама.

Према његовим ријечима, о случају у Уздољу, гдје су непознати нападачи повриједили петоро Срба, полиција проводи истрагу.

Арсић, који је срчани болесник, нападнут је прије неколико дана у Вишкову, а повод је био проблем због паркирања испред стамбене зграде. Нападачи су му псовали "српску и четничку мајку", а потом је ударен шаком у главу и у прса.

Арсић је навео да никада није комуницирао са људима који су га напали, нити зна било што о њима, док су њега звали по имену и презимену.

"Значи да је то све било намјештено у режији да чекају мало да падне мрак, па да изведу циркус", рекао је Арсић.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Тресла се гора...

24.08.2019 12:54

Све ће се завршити на овим, као фол кривичним пријавама, што је лукави потез да се задовољи јавност. Нико неће бити ни осуђен, а биће стављена тачка на све случајеве и остављено ад ацта. ..., родио се миш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

24.08.2019 14:47

Цути болан док изградимо мост на Сави ,па цемо опет Србоват против латина.

Name

Ненад

24.08.2019 15:11

А у Републици Српској убијен студент и цак се убиство затаскава од полиције.Хрватска има барем пола уре културе,а ми смо далеко иза њих без културе.

Name

Закон

25.08.2019 06:18

Свака част Полицији на професионализму!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормалан

25.08.2019 13:14

Избацен из слузбе, клоц ради у цивилној застити рх. Није то босна да продје са 50 марака казне

ОДГОВОРИТЕ