Uhapšeno lice koje je napalo Srbina povratnika

- Hrvatska policija uhapsila je osobu koja se dovodi u vezu sa napadom na sedamdesetogodišnjeg Dobrivoja Arsića u Viškovu, te podnijela šest prijava zbog napada na Srbe u Đevrskama.

Region 24.08.2019 | 14:07
Uhapšeno lice koje je napalo Srbina povratnika
Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović rekao je da je policija rano jutros uhapsila osobu koja se dovodi u vezu sa napadom na Arsića, kome su napadači psovali "srpsku i četničku majku", javili su hrvatski mediji.

Božinović je dodao da je podneseno pet prekršajnih i jedna krivična prijava zbog napada na Srbe u Đevrskama.

Prema njegovim riječima, o slučaju u Uzdolju, gdje su nepoznati napadači povrijedili petoro Srba, policija provodi istragu.

Arsić, koji je srčani bolesnik, napadnut je prije nekoliko dana u Viškovu, a povod je bio problem zbog parkiranja ispred stambene zgrade. Napadači su mu psovali "srpsku i četničku majku", a potom je udaren šakom u glavu i u prsa.

Arsić je naveo da nikada nije komunicirao sa ljudima koji su ga napali, niti zna bilo što o njima, dok su njega zvali po imenu i prezimenu.

"Znači da je to sve bilo namješteno u režiji da čekaju malo da padne mrak, pa da izvedu cirkus", rekao je Arsić.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Tresla se gora...

24.08.2019 12:54

Sve će se završiti na ovim, kao fol krivičnim prijavama, što je lukavi potez da se zadovolji javnost. Niko neće biti ni osuđen, a biće stavljena tačka na sve slučajeve i ostavljeno ad acta. ..., rodio se miš.

ODGOVORITE
Name

Mile

24.08.2019 14:47

Cuti bolan dok izgradimo most na Savi ,pa cemo opet Srbovat protiv latina.

Name

Nenad

24.08.2019 15:11

A u Republici Srpskoj ubijen student i cak se ubistvo zataskava od policije.Hrvatska ima barem pola ure kulture,a mi smo daleko iza njih bez kulture.

Name

Zakon

25.08.2019 06:18

Svaka čast Policiji na profesionalizmu!

ODGOVORITE
Name

normalan

25.08.2019 13:14

Izbacen iz sluzbe, kloc radi u civilnoj zastiti rh. Nije to bosna da prodje sa 50 maraka kazne

ODGOVORITE