Тузла: Двије особе погинуле у двије несреће

У Тузланском кантону данас су се догодиле двије саобраћајне несреће са смртним посљедицама.

Босна и Херцеговина 22.08.2019 | 19:55
Тузла: Двије особе погинуле у двије несреће
У Тузланском кантону данас су се догодиле двије саобраћајне несреће са смртним посљедицама. 

Наиме, како је потврђено из Оперативног центра Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона једна несрећа се догодила у општини Лукавац око 16:55 часова.

– У улици Лукавачких бригада, на улазу у Фабрику соде догодила се саобраћајна несрећа у којој је повреде опасне по живот задобила особа Р. М. 1977. годише. До доласка санитета ова особа је преминула – рекли су из полиције за Радио Сарајево. 

Друга несрећа догодила се у Бановићима, гдје је у 16:20 х погинула особа М. З. приликом превртања трактора.

Увиђај за обје несреће није још увијек завршен.

(Радио Сарајево)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Нвс

22.08.2019 18:12

Двије у Тузли, јутрос жена у Бијељини, неки дан двојица код Загона... па не треба нама никакав рат. Остадоше кости посијане по џадама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

22.08.2019 18:29

Зато треба сто острије Казне за Возаце и Затвор. Као у Хрватској.

Name

Амарилдо Гутиц

22.08.2019 20:22

Треба нови закон под хитно увести, возила старија од 10 г.забранити да се региструју, а приликом увоза да возила могу бити маxимално стара 4 године, смањити порез и тако це се дрзава ријесити европског отпада због којег се гине сваки дан. Стара аута, лоси возаци, лоси путеви, сваста се региструје, полиција тотално успавана, резултат катастрофа, сваки дан мртви на путевима. Ово је узас

Name

Ре Амарилдо Гутиц

22.08.2019 22:02

Какве везе има старост возила са удесима,има само исправност возила и савјест возаца.Ауди А8 са потросеним коцницама је много опаснијиод голфа двојке са потросеним коцницама.Нама је битно да се вози а ста и како о томене размисљамо. И јос несто,пара нема а хоцемо скјупе аутомобиле а пуно је јевтиније одрзавање јевтиних и мало старијих.

Name

Трактористе

22.08.2019 18:52

Ајд нек ми неки искусни тракториста разријеси једну мистерију. Буквално сваке седмице погине један тракториста усљед превртања трактора. Разумијем ја да се аута и мотори возе брзо и у пијаном стању. Ал како људи гину са трактором и то све старији људи, сто знаци да возе трактор ко зна колко година. Је ли нагази тоцковима у канал и трактор се преврене и здроби га или како вец?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзоо

22.08.2019 19:51

Једноставно друзе иду да спасавају трактор у том моменту немисле на себе јер су крваво га стекли. Ја сам имао у породици слуцај фала Богу не смртни али озбиљне повреде бас тако како сам опусао мисли да це извуци трактор у сто мању стету.