Tuzla: Dvije osobe poginule u dvije nesreće

U Tuzlanskom kantonu danas su se dogodile dvije saobraćajne nesreće sa smrtnim posljedicama.

Bosna i Hercegovina 22.08.2019 | 19:55
Tuzla: Dvije osobe poginule u dvije nesreće
U Tuzlanskom kantonu danas su se dogodile dvije saobraćajne nesreće sa smrtnim posljedicama. 

Naime, kako je potvrđeno iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona jedna nesreća se dogodila u opštini Lukavac oko 16:55 časova.

– U ulici Lukavačkih brigada, na ulazu u Fabriku sode dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povrede opasne po život zadobila osoba R. M. 1977. godiše. Do dolaska saniteta ova osoba je preminula – rekli su iz policije za Radio Sarajevo. 

Druga nesreća dogodila se u Banovićima, gdje je u 16:20 h poginula osoba M. Z. prilikom prevrtanja traktora.

Uviđaj za obje nesreće nije još uvijek završen.

(Radio Sarajevo)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Nvs

22.08.2019 18:12

Dvije u Tuzli, jutros žena u Bijeljini, neki dan dvojica kod Zagona... pa ne treba nama nikakav rat. Ostadoše kosti posijane po džadama

ODGOVORITE
Name

Aco

22.08.2019 18:29

Zato treba sto ostrije Kazne za Vozace i Zatvor. Kao u Hrvatskoj.

Name

Amarildo Gutic

22.08.2019 20:22

Treba novi zakon pod hitno uvesti, vozila starija od 10 g.zabraniti da se registruju, a prilikom uvoza da vozila mogu biti maximalno stara 4 godine, smanjiti porez i tako ce se drzava rijesiti evropskog otpada zbog kojeg se gine svaki dan. Stara auta, losi vozaci, losi putevi, svasta se registruje, policija totalno uspavana, rezultat katastrofa, svaki dan mrtvi na putevima. Ovo je uzas

Name

Re Amarildo Gutic

22.08.2019 22:02

Kakve veze ima starost vozila sa udesima,ima samo ispravnost vozila i savjest vozaca.Audi A8 sa potrosenim kocnicama je mnogo opasnijiod golfa dvojke sa potrosenim kocnicama.Nama je bitno da se vozi a sta i kako o tomene razmisljamo. I jos nesto,para nema a hocemo skjupe automobile a puno je jevtinije odrzavanje jevtinih i malo starijih.

Name

Traktoriste

22.08.2019 18:52

Ajd nek mi neki iskusni traktorista razrijesi jednu misteriju. Bukvalno svake sedmice pogine jedan traktorista usljed prevrtanja traktora. Razumijem ja da se auta i motori voze brzo i u pijanom stanju. Al kako ljudi ginu sa traktorom i to sve stariji ljudi, sto znaci da voze traktor ko zna kolko godina. Je li nagazi tockovima u kanal i traktor se prevrene i zdrobi ga ili kako vec?

ODGOVORITE
Name

Dzoo

22.08.2019 19:51

Jednostavno druze idu da spasavaju traktor u tom momentu nemisle na sebe jer su krvavo ga stekli. Ja sam imao u porodici slucaj fala Bogu ne smrtni ali ozbiljne povrede bas tako kako sam opusao misli da ce izvuci traktor u sto manju stetu.