Леонардо је слободан играч!

Бразилац напустио Ал Вахду.  Љубимац Гробара је слободан играч! Некадашњи играч Партизана је "на тржишту", више није уговором везан за Ал Вахду.

Фудбал 22.08.2019 | 20:02
Леонардо је слободан играч!
Некадашни миљеник навијача Партизана, играч којег „гробари“ две године зову назад у Хумску постао је – слободан играч. Леонардо Соуза раскинуо је уговор са Ал Вахдом из Емирата и може слободно да изабере нови клуб.

Леонардо је имао сјајну годину у Ал Вахди, постигао је 27 голова на 35 утакмица на свим фронтовима, али из неког разлога је дошло до прекида сарадње, што је и он сам потврдио на друштвеним мрежама, на којима је објавио опроштајно писмо за навијаче Ал Вахде.

Годину дана пре истека уговора са Ал Вахдом - Леонардо је напустио УАЕ!

Клуб из Емирата обавестио је јавност да је споразумно раскинуо уговор са понекад проблематичним Бразилцем, који је сада слободан у избору нове средине, иако је у протеклој сезони био један од најбољих фудбалера Ал Вахде.

Бивши фудбалер Партизана забележио је 22 гола и 10 асистенција на 26 утакмица за тим из Емирата, а видећемо да ли ће у овој држави "зарадити" неки нови уговор.

Леонардо да Силва Соуза је из Партизана отишао у лето 2017. године у Ал Ахли из Саудијске Арабије који је напустио годину дана касније потписавши за Ал Вахду. Готово у сваком прелазном року доводио се у везу са црно-белима, пошто је постао миљеник навијача.

За клуб је одиграо 41 меч и забележио 27 голова и осам асистенција.

У каријери је играо и за Паралимни, Металург Доњецк, Габалу и Анжи из ког је дошао у Партизан с којим је освојим "дуплу круну" у сезони 2016/17.

Како пишу поједини арапски медији, Ал Хилал је заинтересован за доведе Леонарда и наводно је претходних дана имао контакте са Бразилцем, али није било и званичне понуде. Што не значи да је неће бити сада када је Лео постао „слободан стрелац“.

Иако би навијачи Партизана раширених руку дочекали Леонарда у Хумској, шансе да се такав трансфер деси су равне нули.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар