Leonardo je slobodan igrač!

Brazilac napustio Al Vahdu.  Ljubimac Grobara je slobodan igrač! Nekadašnji igrač Partizana je "na tržištu", više nije ugovorom vezan za Al Vahdu.

Fudbal 22.08.2019 | 20:02
Leonardo je slobodan igrač!
Nekadašni miljenik navijača Partizana, igrač kojeg „grobari“ dve godine zovu nazad u Humsku postao je – slobodan igrač. Leonardo Souza raskinuo je ugovor sa Al Vahdom iz Emirata i može slobodno da izabere novi klub.

Leonardo je imao sjajnu godinu u Al Vahdi, postigao je 27 golova na 35 utakmica na svim frontovima, ali iz nekog razloga je došlo do prekida saradnje, što je i on sam potvrdio na društvenim mrežama, na kojima je objavio oproštajno pismo za navijače Al Vahde.

Godinu dana pre isteka ugovora sa Al Vahdom - Leonardo je napustio UAE!

Klub iz Emirata obavestio je javnost da je sporazumno raskinuo ugovor sa ponekad problematičnim Brazilcem, koji je sada slobodan u izboru nove sredine, iako je u protekloj sezoni bio jedan od najboljih fudbalera Al Vahde.

Bivši fudbaler Partizana zabeležio je 22 gola i 10 asistencija na 26 utakmica za tim iz Emirata, a videćemo da li će u ovoj državi "zaraditi" neki novi ugovor.

Leonardo da Silva Souza je iz Partizana otišao u leto 2017. godine u Al Ahli iz Saudijske Arabije koji je napustio godinu dana kasnije potpisavši za Al Vahdu. Gotovo u svakom prelaznom roku dovodio se u vezu sa crno-belima, pošto je postao miljenik navijača.

Za klub je odigrao 41 meč i zabeležio 27 golova i osam asistencija.

U karijeri je igrao i za Paralimni, Metalurg Donjeck, Gabalu i Anži iz kog je došao u Partizan s kojim je osvojim "duplu krunu" u sezoni 2016/17.

Kako pišu pojedini arapski mediji, Al Hilal je zainteresovan za dovede Leonarda i navodno je prethodnih dana imao kontakte sa Brazilcem, ali nije bilo i zvanične ponude. Što ne znači da je neće biti sada kada je Leo postao „slobodan strelac“.

Iako bi navijači Partizana raširenih ruku dočekali Leonarda u Humskoj, šanse da se takav transfer desi su ravne nuli.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar