ЛШ: Имамо шансу да играмо са великим момцима!

"Имамо гарантовано место у европском фудбалу, али ми желимо мало више, а то је Лига шампиона", каже штопер Црвене звезде.

Фудбал 20.08.2019 | 17:11
ЛШ: Имамо шансу да играмо са великим момцима!
Милош Дегенек се вратио у Црвену звезду и то на време. Затегао је одбрану, био је одличан у квалификационим утакмицама и биће неко на кога ће се црвено-бели ослонити и у судару са Јанг Бојсом који би у случају проласка гарантовао нову сезону у Лиги шампиона.

Управо је о томе говорио Дегенек у разговору за аустралијски тхеwорлдгаме.сбс.цом.ау, и у првој реченици одмах истакао шта му је највећа жеља у овом моменту. Иако је Лига Европе у џепу.

"Имамо гарантовано место у европском фудбалу, али ми желимо мало више, а то је Лига шампиона", каже Дегенек.

Ипак, не трчи Дегенек пред руду. Зна колико ће његов тим имати тежак посао, прво у Берну, потом и у Београду.

"Сви гурамо у истом смеру како бисмо поново стигли тамо, али Јанг Бојс је веома снажан тим. Биће тешко за нас. Посебно јер имамо неке повреде и суспензије које су стигле важне играче", рекао је Дегенек.

Звезда купила лоз среће за 3.750.000 евра! Креће по бинго од 19.120.000 евра

Присетио се штопер црвено-белих и дуела у Копенхагену...

"Играли смо са 10 играча и прошли даље. Сада желимо да учинимо исто. Прошла сезона је била сјајна, имали смо Лигу шампион, а освојили смо и лигу, наравно ја сам отишао у Саудијску Арабију...", присећа се Дегенек.

И поентира...

"Имамо шансу да поново играмо са великим момцима, у томе лежи велики престиж", осврће се Дегенек на могуће учешће у Лиги шампиона.

Гледа Дегенек позитивно на све што му се догодило у последњем периоду, па чак и на тај одлазак у Саудијску Арабију.

"Све што радим у животу узимам с позитивне стране. Па тако и моје искуство тамо није другачије. То је нешто ново, другачије. Срећан сам што сам то учинио и мислим да су ми тих шест месеци тамо помогли да се развијем и као особа и као играч".

Који је следећи корак, то штопер црвено-белих у овом моменту не зна.

"У Црвеној звезди сам на позајмици. Видећемо како ће бити и где ћу играти - да ли ћу остати или ћу се вратити", рекао је Дегенек који ће играти за Звезду до краја сезоне, с тим што црвено-бели имају право откупа.

Црвена звезда сутра од 21 час гостује Јанг Бојсу у првој утакмици плеј-офа за Лигу шампиона.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар