ЕП: Српкиње су највећи изазов у нашој групи!

Наз Ајдемир, одбојкашка репрезентативка Турске, уверена је да ће земља домаћин Европског првенства имати најтежег противника у репрезентацији Србије.

Остали спортови 20.08.2019 | 14:58
ЕП: Српкиње су највећи изазов у нашој групи!
Турска и Србија су заједно са Финском, Бугарском, Француском и Грчком у А групи на завршном турниру. Ајдемир поручује да ће сваки меч бити подједнако важан.

Она је такође додала да очекује велику подршку са трибина и да то може бити велики адут репрезентације Турске.

"Имамо свакако једну од најтежих група. Србија је ту свакако најтежи противник, али публика у Анкари биће уз нас", изјавила је Ајдемир.

Каже да ће имати и посебан мотив.

"После одмора који сам имала од одбојке, вратила сам се на терен. Посебно сам поносна што ћу играти на турниру који се одржава пред нашом публиком. Син ће ме гледати са трибина, то ће ми бити мотив више. Јако сам узбуђена због свега. Уз то, Анкара је веома срећан град за нас", поручила је Наз.

Турска игра први меч са Грчком 23. августа.

"Сви противници су веома добри, Србија се издваја као светски шампион. Ипак, до тог меча са Српкињама, не смемо потценити ниједну репрезентацију. Сваки меч биће од посебне важности. Сви играју одбојку на свој начин, стилови се разликују. Покушаћемо да се прилагодимо свима. Видећемо како ће све проћи, знам само да ћемо све дати да освојимо медаљу. Публика у Анкари воли одбојку, имаћемо сјајну подршку. Верујем да ћемо пред њима на крају показати освојену медаљу", закључила је одбојкашица Фенербахчеа.

Завршни турнир се одржава од 23. августа до 8. септембра у Турској, Пољској, Мађарској и Словачкој.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар