EP: Srpkinje su najveći izazov u našoj grupi!

Naz Ajdemir, odbojkaška reprezentativka Turske, uverena je da će zemlja domaćin Evropskog prvenstva imati najtežeg protivnika u reprezentaciji Srbije.

Ostali sportovi 20.08.2019 | 14:58
EP: Srpkinje su najveći izazov u našoj grupi!
Turska i Srbija su zajedno sa Finskom, Bugarskom, Francuskom i Grčkom u A grupi na završnom turniru. Ajdemir poručuje da će svaki meč biti podjednako važan.

Ona je takođe dodala da očekuje veliku podršku sa tribina i da to može biti veliki adut reprezentacije Turske.

"Imamo svakako jednu od najtežih grupa. Srbija je tu svakako najteži protivnik, ali publika u Ankari biće uz nas", izjavila je Ajdemir.

Kaže da će imati i poseban motiv.

"Posle odmora koji sam imala od odbojke, vratila sam se na teren. Posebno sam ponosna što ću igrati na turniru koji se održava pred našom publikom. Sin će me gledati sa tribina, to će mi biti motiv više. Jako sam uzbuđena zbog svega. Uz to, Ankara je veoma srećan grad za nas", poručila je Naz.

Turska igra prvi meč sa Grčkom 23. avgusta.

"Svi protivnici su veoma dobri, Srbija se izdvaja kao svetski šampion. Ipak, do tog meča sa Srpkinjama, ne smemo potceniti nijednu reprezentaciju. Svaki meč biće od posebne važnosti. Svi igraju odbojku na svoj način, stilovi se razlikuju. Pokušaćemo da se prilagodimo svima. Videćemo kako će sve proći, znam samo da ćemo sve dati da osvojimo medalju. Publika u Ankari voli odbojku, imaćemo sjajnu podršku. Verujem da ćemo pred njima na kraju pokazati osvojenu medalju", zaključila je odbojkašica Fenerbahčea.

Završni turnir se održava od 23. avgusta do 8. septembra u Turskoj, Poljskoj, Mađarskoj i Slovačkoj.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar