Рубио "пецнуо" Бјелицу: Иди по то сребро!

Рики Рубио, дугогодишњи репрезентативац Шпаније, прокоментарисао је слику Немање Бјелице на званичном профилу српског кошаркаша.

Кошарка 17.08.2019 | 21:21
Рубио "пецнуо" Бјелицу: Иди по то сребро!
Крилни центар Србије окачио је слику с меча против Литваније, а Рубио, који је некадашњи саиграч Бјелице, га је "пецнуо" коментаром.

"Иди по то сребро", написао је Рубио коментар на ову слику, алудирајући на претходна четири велика такмичења, на којима је Србија била на корак до злата, али је морала да се задовољи сребром, али и на то да жели Шпанији злато.

Бјелица и Рубио играли су заједно у Минесоти Тимбервулвс и добри су пријатељи, и нема никакве "зле крви" између њих двојице.

Слику Бјелице прокоментарисали су и Бади Хилд који му је поручио да "покида у Кини", Таџ Гибсон, Бред Олесон, Френк Мејсон...

Иако смо написали да је Рубио "пецнуо" Белог, а самим тим и Србију, нема сумње да би 90 одсто нације било задовољно новим финалом на Светском првенству и евентуалном сребрном медаљом.

Светско првенство у Кини на програму је од 31. августа до 15. септембра, а Србија је у групи са Анголом, Филипинима и Италијом. У другој фази наша селекција могла би да се састане са Шпанијом.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар