Rubio "pecnuo" Bjelicu: Idi po to srebro!

Riki Rubio, dugogodišnji reprezentativac Španije, prokomentarisao je sliku Nemanje Bjelice na zvaničnom profilu srpskog košarkaša.

Košarka 17.08.2019 | 21:21
Rubio "pecnuo" Bjelicu: Idi po to srebro!
Krilni centar Srbije okačio je sliku s meča protiv Litvanije, a Rubio, koji je nekadašnji saigrač Bjelice, ga je "pecnuo" komentarom.

"Idi po to srebro", napisao je Rubio komentar na ovu sliku, aludirajući na prethodna četiri velika takmičenja, na kojima je Srbija bila na korak do zlata, ali je morala da se zadovolji srebrom, ali i na to da želi Španiji zlato.

Bjelica i Rubio igrali su zajedno u Minesoti Timbervulvs i dobri su prijatelji, i nema nikakve "zle krvi" između njih dvojice.

Sliku Bjelice prokomentarisali su i Badi Hild koji mu je poručio da "pokida u Kini", Tadž Gibson, Bred Oleson, Frenk Mejson...

Iako smo napisali da je Rubio "pecnuo" Belog, a samim tim i Srbiju, nema sumnje da bi 90 odsto nacije bilo zadovoljno novim finalom na Svetskom prvenstvu i eventualnom srebrnom medaljom.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija je u grupi sa Angolom, Filipinima i Italijom. U drugoj fazi naša selekcija mogla bi da se sastane sa Španijom.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar