"Породица Адамс" сада и у биоскопу

Чувена и деценијама уназад глобално популарна породица ове јесени се враћа на велике екране.

Забава 13.08.2019 | 13:54
"Породица Адамс" сада и у биоскопу
Нови филм, овога пута анимирани, о догодовштинама породице Адамс, који у биоскопске сале стиже 11. октобра, пре неколико дана је добио свој први најавни трејлер.

Прича почиње селидбом Адамсових у Њу Џерси, чији становници, иако у почетку веома срдачни, схватају да нису баш најспремнији да прихвате "језиву" породицу и њихов начин живота.

Комшије од њих захтевају да се прилагоде или да оду из њиховог града. А то са породицом Адамс, међутим, не иде баш тако лако. Они су савршено срећни и задовољни својим "језивим" понашањем и начином живота, и то ни од кога не крију.

Осим култне музичке теме познате по пуцкетању прстима, у филму се чује и музика познатог репера Снуп Дога, који у филму позајмљује глас једном од ликова.

Гласове главним ликовима у најновијој верзији породице Адамс дали су: Оскар Ајзак - Гомез, Шарлиз Терон - Мортиша, Клои Грејс Морец - Среда, Фин Вулфхард - Пагсли, Ник Крол - Ујка Фестер, Снуп Дог - рођак Ит, Бет Мидлер - Бака и Алисон Џени - Марго Нидлер, комшиница из Њу Џерсија.

 

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар