"Porodica Adams" sada i u bioskopu

Čuvena i decenijama unazad globalno popularna porodica ove jeseni se vraća na velike ekrane.

Zabava 13.08.2019 | 13:54
"Porodica Adams" sada i u bioskopu
Novi film, ovoga puta animirani, o dogodovštinama porodice Adams, koji u bioskopske sale stiže 11. oktobra, pre nekoliko dana je dobio svoj prvi najavni trejler.

Priča počinje selidbom Adamsovih u Nju Džersi, čiji stanovnici, iako u početku veoma srdačni, shvataju da nisu baš najspremniji da prihvate "jezivu" porodicu i njihov način života.

Komšije od njih zahtevaju da se prilagode ili da odu iz njihovog grada. A to sa porodicom Adams, međutim, ne ide baš tako lako. Oni su savršeno srećni i zadovoljni svojim "jezivim" ponašanjem i načinom života, i to ni od koga ne kriju.

Osim kultne muzičke teme poznate po pucketanju prstima, u filmu se čuje i muzika poznatog repera Snup Doga, koji u filmu pozajmljuje glas jednom od likova.

Glasove glavnim likovima u najnovijoj verziji porodice Adams dali su: Oskar Ajzak - Gomez, Šarliz Teron - Mortiša, Kloi Grejs Morec - Sreda, Fin Vulfhard - Pagsli, Nik Krol - Ujka Fester, Snup Dog - rođak It, Bet Midler - Baka i Alison Dženi - Margo Nidler, komšinica iz Nju Džersija.

 

B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar