"Цензура" у Реалу: Само да Зизу не иде пред новинаре!

У "краљевском клубу" проналазе начине да Зинедин Зидан не мора да одговара на питања новинара пре и после утакмица на припремама.

Фудбал 11.08.2019 | 21:55
"Цензура" у Реалу: Само да Зизу не иде пред новинаре!
Нико није потрошио као Реал Мадрид у овом прелазном року, али не може се са сигурношћу рећи да су доласци Милитаоа, Јовића, Азара, Мендија и Родрига - све што смо видели од њих.

"Затварањем" прелазног рока у Енглеској постало је јасно да су "извисили" за Кристијана Ериксена и Пола Погбу, али далеко од тога да није у осталим такмичењима преостало довољно мета с којима ће бити повезивани све док календар не буде показивао 3. септембар.

До краја "летње пијаце" у Шпанији могли би и даље да доведу Донија ван де Бека или Нејмара, а заинтересовани су и да продају неколико играча који су вишак.

Један од њих је свакако и Гарет Бејл који "никако да оде" из Мадрида, а да у клубу дефинитивно не рачунају на њега било је јасно после чувене конференције за медије Зинедина Зиданатоком које је рекао да ће Велшанин отићи у наредних 24-48 сати.

И због тога - и многобројних других коментара који су "одјекнули" у јавности - Реал Мадрид покушава да нађе начине да Зинедин Зидан не излази пред медије!

Ову информацију објавио је добро обавештени "Ас" уз поруку да Зизу сигурно неће говорити пред новинарима после вечерашње утакмице на "Олимпику" против Роме, а да такође није одржана ни "пресс" конференција уочу утакмице.

"Псеудо догађаји" попут конференција служе и клубовима како би промовисали себе и утакмицу, али Реал Мадрид их се радо одрекао због нових "излета" Зидана.

Из овога се може закључити да порука о одласку Гарета Бејла није била испланирана у клубу, и да је у питању чист хир Француза, али се може повући и паралела са испитивањем о Нејмару, за кога би новинари сигурно питали после нове приче о интересовању.

Истиче се да Зидан "не зна да оћути", посебно на питања о трансферима, а да је током турнира Међународни куп шампиона био пред медијима само због уговора. 

На "Ауди купу" у Минхену је избегао конференције и пред меч са Тотенхемом и са Фенербахчеом, док је исто било и у Салцбургу, као и по доласку у Риму на последњу проверу, где се надамо да ћемо поново видети Луку Јовића у акцији.

"Невоља" је ипак што је у обавези да говори пред мечеве у Примери, а када почне прелазни рок ће и даље бити отворен...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар