"Cenzura" u Realu: Samo da Zizu ne ide pred novinare!

U "kraljevskom klubu" pronalaze načine da Zinedin Zidan ne mora da odgovara na pitanja novinara pre i posle utakmica na pripremama.

Fudbal 11.08.2019 | 21:55
"Cenzura" u Realu: Samo da Zizu ne ide pred novinare!
Niko nije potrošio kao Real Madrid u ovom prelaznom roku, ali ne može se sa sigurnošću reći da su dolasci Militaoa, Jovića, Azara, Mendija i Rodriga - sve što smo videli od njih.

"Zatvaranjem" prelaznog roka u Engleskoj postalo je jasno da su "izvisili" za Kristijana Eriksena i Pola Pogbu, ali daleko od toga da nije u ostalim takmičenjima preostalo dovoljno meta s kojima će biti povezivani sve dok kalendar ne bude pokazivao 3. septembar.

Do kraja "letnje pijace" u Španiji mogli bi i dalje da dovedu Donija van de Beka ili Nejmara, a zainteresovani su i da prodaju nekoliko igrača koji su višak.

Jedan od njih je svakako i Garet Bejl koji "nikako da ode" iz Madrida, a da u klubu definitivno ne računaju na njega bilo je jasno posle čuvene konferencije za medije Zinedina Zidanatokom koje je rekao da će Velšanin otići u narednih 24-48 sati.

I zbog toga - i mnogobrojnih drugih komentara koji su "odjeknuli" u javnosti - Real Madrid pokušava da nađe načine da Zinedin Zidan ne izlazi pred medije!

Ovu informaciju objavio je dobro obavešteni "As" uz poruku da Zizu sigurno neće govoriti pred novinarima posle večerašnje utakmice na "Olimpiku" protiv Rome, a da takođe nije održana ni "press" konferencija uoču utakmice.

"Pseudo događaji" poput konferencija služe i klubovima kako bi promovisali sebe i utakmicu, ali Real Madrid ih se rado odrekao zbog novih "izleta" Zidana.

Iz ovoga se može zaključiti da poruka o odlasku Gareta Bejla nije bila isplanirana u klubu, i da je u pitanju čist hir Francuza, ali se može povući i paralela sa ispitivanjem o Nejmaru, za koga bi novinari sigurno pitali posle nove priče o interesovanju.

Ističe se da Zidan "ne zna da oćuti", posebno na pitanja o transferima, a da je tokom turnira Međunarodni kup šampiona bio pred medijima samo zbog ugovora. 

Na "Audi kupu" u Minhenu je izbegao konferencije i pred meč sa Totenhemom i sa Fenerbahčeom, dok je isto bilo i u Salcburgu, kao i po dolasku u Rimu na poslednju proveru, gde se nadamo da ćemo ponovo videti Luku Jovića u akciji.

"Nevolja" je ipak što je u obavezi da govori pred mečeve u Primeri, a kada počne prelazni rok će i dalje biti otvoren...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar