Свађа у породици: Хари је напао Вилијама и Кејт?!

Односи између Кате и Wиллиама с једне стране те Мегхан и Харрyја с друге започели су кад је Харрy напао брата и његову супругу да не подржавају довољно његову супругу у јавности, тврде извори из палате.

Забава 11.08.2019 | 15:35
Свађа у породици: Хари је напао Вилијама и Кејт?!
Наводно је једне вечери, након што су Кате и Wиллиам послали своју дјецу спавати, Харрy кренуо са својим говором, који је потпуно шокирао војвоткињу и војводу од Цамбридгеа. За то вријеме Мегхан је сједила поред Харрyја с каменим изразом лица, тврде инсајдери.

Кате и Wиллиам су му наводно рекли да им није проблем пружити више подршке Мегхан, а Кате је чак сљедећег дана дошла на њихова врата с букетом цвијећа. Заједно су лани отишле и на Wимбледон, а и ове године су поновиле то дружење.



Неки извори тврде да су се двије породице отада још више удаљиле, док други тврде да двије војвоткиње размјењују поруке о одгоју дјеце.

Чињенице су ипак да су се Мегхан и Харрy иселили из Кенсингтонске палате у Фрогморе Цоттаге, а направили су и свој профил на Инстаграму. Њихов профил засад има 8,7 милиона  пратилаца, 600.000 мање од оног Wиллиама и Кате. 

(Индеx.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар