Svađa u porodici: Hari je napao Vilijama i Kejt?!

Odnosi između Kate i Williama s jedne strane te Meghan i Harryja s druge započeli su kad je Harry napao brata i njegovu suprugu da ne podržavaju dovoljno njegovu suprugu u javnosti, tvrde izvori iz palate.

Zabava 11.08.2019 | 15:35
Svađa u porodici: Hari je napao Vilijama i Kejt?!
Navodno je jedne večeri, nakon što su Kate i William poslali svoju djecu spavati, Harry krenuo sa svojim govorom, koji je potpuno šokirao vojvotkinju i vojvodu od Cambridgea. Za to vrijeme Meghan je sjedila pored Harryja s kamenim izrazom lica, tvrde insajderi.

Kate i William su mu navodno rekli da im nije problem pružiti više podrške Meghan, a Kate je čak sljedećeg dana došla na njihova vrata s buketom cvijeća. Zajedno su lani otišle i na Wimbledon, a i ove godine su ponovile to druženje.



Neki izvori tvrde da su se dvije porodice otada još više udaljile, dok drugi tvrde da dvije vojvotkinje razmjenjuju poruke o odgoju djece.

Činjenice su ipak da su se Meghan i Harry iselili iz Kensingtonske palate u Frogmore Cottage, a napravili su i svoj profil na Instagramu. Njihov profil zasad ima 8,7 miliona  pratilaca, 600.000 manje od onog Williama i Kate. 

(Index.hr)

Komentari / 0

Ostavite komentar