Кутињо остаје!

Марка је јасна. . .

Фудбал 11.08.2019 | 20:21
Кутињо остаје!
Главна вест на сајту Марке каже - Кутињо остаје. И то недвосмислено. Не доводи се у питање.

Мадридски дневник пише да Барселона већ верује да је све готово и да Филипе Кутињо неће напустити клуб овог лета. То је нешто што је могло да се претпостави и оног момента када је тржиште у Премијер лиги затворено, а Кутињо није отишао у неки од клубова.

Сада је Кутињо Валвердеов проблем, сезона је дуга, биће потребна Барселони разноликост и дуга клупа и то је лепша страна медаље којој се надају на Ноу Кампу.

Нико код стручног штаба не сумња у вредност Кутиња, у његове играчке квалитете, али исто тако верују да Бразилац није успео добро да се уклопи у тим, да је имао лошу динамику прошле сезоне и остаје да се види како ће изгледати следеће сезоне.

Такође, Кутињу не помаже ни то што са навијачима није баш у најбољем односу. Био је извиждан на Ноу Кампу, а дозволио је себи и неке гестикулације ка навијачима што није требало да уради.

Барса је упињала да прода Кутиња до последњег момента затварања тржишта у Енглеској. Пробала је Барса да дође до Тотенхема, али није било шансе. Нису Каталонци успели да нађу тим за бившег играча Ливерпула.

И није хтела само Барса да га прода због игара, него и из економских разлога. Филипе Кутињо је играч са једном од највећих плата у тиму и када би се Барса тога отарасила то би јој отворило маневар за многе друге опције.

Проблем је био и у великом новцу који је тражила Барселона, али и то што сам играч има плату од 14.000.000 евра годишње. Мада, делује да је Барса та која се осећа мање задовољном у целој причи. Кутињу стиже плата сваке седмице, неће се он много бунити.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар