Додиков тројни пакт на годишњицу акције "Олуја"!

Плодови Тројног пакта су горки и отровни, и ускоро ће то осјетити и они невјерни, који још увијек наивно вјерују да су популисти – „национални лидери“ неке патриоте.

Босна и Херцеговина 06.08.2019 | 11:34
Додиков тројни пакт на годишњицу акције "Олуја"!
Гледајући потписивање Тројног пакта Додик – Човић – Изетбеговић, и то на годишњицу „Олује“, пада Книна и највећег српског страдања у новијој историји, сјетио сам се поучних ријечи из  Јеванђеља по Матеју у коме се каже:

„У оно вријеме рече Исус својим ученицима – чувајте се лажних пророка који долазе к вама у овчијем одијелу, а изнутра су вуци грабежљиви. По њиховим ћете их плодовима препознати. Бере ли се с трња грожђе или са бодљике смокве? Тако свако добро стабло рађа добрим плодовима, а неваљало стабло рађа плодовима злим. Не може добро стабло донијети злих плодова нити неваљало стабло добрих плодова. Свако стабло које не рађа добрим плодом сијече се и у огањ баца.  Дакле по плодовима ћете их њиховим препознати“.



Плодови Тројног пакта су горки и отровни, и ускоро ће то осјетити и они невјерни, који још увијек наивно вјерују да су популисти – „национални лидери“ неке патриоте. Својим потписом, прихватањем даљих европских и НАТО интеграција, цјеловите и недјељиве домовине Босне и Херцеговине, Додик је бацио под ноге све што је причао протеклих мјесеци, али то и није неко изненађење имајући у виду о каквом се бескрупулозном макијавелисти ради. Преко ноћи су се распршиле приче о војној неутралности, блокадама, одцјепљењу и независности Српске, а Додик је пристао на све уступке и понижења како би ушао у Савјет министара БиХ.



Најтеже од свега је што је прихватањем Споразума и услова СДА и ХДЗ-а у веома неповољан и неравноправан положај доведена Република Српска и дејтонски принципи. Бошњаци и Хрвати добили су све кључне ресоре, док ће први пут Срби имати свега два министра, и то у  најмање битним ресорима. Бошњаци и СДА имају посебног разлога за задовољство и славље јер ће контролисати министарства одбране, безбједности и вањских послова. Хрвати су традиционално под своју „шапу“ ставили финансије, правду те цивилне послове, а Срби по први пут од потписивања Дејтона 1995. године  имају само два министра, и то маргиналног Министарства транспорта и телекомуникација те спољне трговине.



Издајник је Тројни пакт потписао на дан пада Книна, Олује и великог страдања, а то није нимало случајно већ веома симболично. Бошњаци никада 11-ог јула не би склапали неки важан уговор, док не прође обиљежавање страдања у Сребреници, нити би Хрвати са Србима потписивали Споразум рецимо 18-ог новембра, када су поражени у Вуковару!  Велеиздајников побратим и десна рука Драган Човић је прије стављања мастила на папир у Сарајеву честитао Колинди дан домовинске захвалности и етничко чишћење Срба из Хрватске, а онда се изгрлио са побратимом Додиком задовоњно ликујући над његовом похлепом и издајом националних интереса, јер Хрвати никада нису имали поузданијег тројанског коња у српском националном корпусу.



О киселим колачима европског радиоактивног политичког отпада, званог Ларс Гунар Вигемарк, сувишно је говорити јер је његова појава контаминирала регион и оставиће трајне последице и неповерење да Европска Унија има иоле добре намјере према овом простору, јер да којим случајем има искрену жељу да нам помогне недостојног Вигемарка би давно повукла и извинила се због његових срамних потеза. Њега ћемо такође, као и потписнике Тројног пакта, памтити по јеванђелским горким колачима, скупом гориву, бодљикавим, љутим и отровним плодовима којима је додатно затровао ионако контаминирану земљу. Горко ће се сва три народа кајати док наредне четири године буду јели горке плодове Тројног босанског пакта, и само је питање шта све још морају прогутати да би увидјели гдје их све ово води!

небојсавукановиц.инфо

Коментари / 22

Оставите коментар
Name

Деутсцхланд

06.08.2019 09:43

Цувајте се лазних уцитеља"казе ХРИСТОС,а ДОДИГ је олицење те изреке,због њих је много крви проливено"ста је Додик урадио добро за Србе,осим сто их је опљачкао,њега занима власт,и криминал,и ниста више,откуд му 4 милијарде ЕУ,син Игор милијарде, засто не вози руско возило кад воли Русију,сто вози најскупљи Мерцедес,, толико је превара од њега,а тек исељавање Срба ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

06.08.2019 09:51

Молим аутора да ми објасни какве везе има потписивање споразума о форимирању власти са годисњицом Олује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овај Додик , Је Цудан

06.08.2019 10:37

дали зна, у Круседолу, стаје говоријо.

Name

Игор

06.08.2019 10:41

Па потписан је на исти дан кад су све оци упрте у повампирене устасе . Тако се то ради да се вец расквасени мозак народа додатно разводни . Народ је овца , ниста боље не заслузује .

Name

Михајло

06.08.2019 10:51

А засто не присиствује пејина унука, па све ово је продаја овог народа.

Name

Скептик

06.08.2019 11:02

Ја, па питај то Додика а не аутора. Није аутор потписивао већ Додик.

Name

Реално

06.08.2019 11:16

Теби а и вама осталима који живите у тамном вилајету који се састоји из два дијела нетреба и не вриједи више ништа објашњавати. Ви сте овце испраног мозга и нетреба вам ништа боље. А боље нисте ни заслужили. Онај ко је имао и трун памети је одавде отишао. Је*ала вас и Република Српска и Федерација БиХ и цијела БиХ. Можете се попи*ати на све троје.

Name

ЗА ЈА

06.08.2019 11:31

ПОТПИСАО НЕДОВРШЕНУ ОЛУЈУ СЕКТАШУ. СУЗЕ РОНИ У НЕДЕЉУ ВЕЧЕ НА ФРУШКОЈ ГОРИ, НА ДАН ПРОГОНА СРБА ПОТПИСУЈЕ ОНО ЗАШТО ЈЕ СВОЈ НАРОД ЗВАО ИЗДАЈНИЦИ. СЕКТАШИ НАКРАЛИ СТЕ СЕ АЛИ КАКО ЋЕ ТЕ ТРОШИТИ ВИДЈЕЋЕМО.

Name

ре.Реално

06.08.2019 13:26

Зивјела Унитарна Босна, која се примице, све је близе,..Г.творевину писамо...

Name

Освит

06.08.2019 09:51

Гурајуци народ ,дрзаву, стазама фасизма а то раде ова сва тројица ,сигурно не мозете оцекивати добро.Наса је среца сто они немају капацитете инаце би одвели овај простор само у рат.Назалост имају снагу и убили су цак и наду да овдје мозе бити боље и зато народ бјези.Добра вијест за ову земљу би била не да их је ЕУ присилила да направе власт него да их је присилила да поднесу оставке. БОЗЕ ПРАВДЕ ,СВЕ ОСТАЛО ЈЕ ДАВНО РЕЦЕНО И КОД ОВИХ НЕ ПИЈЕ ВОДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

06.08.2019 09:56

Три ратна хавера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.08.2019 13:28

Риђобради ага коло води,...добио ста зели, остала двојица се сагели...

Name

Није него

06.08.2019 09:58

Крилатица великог вође је "Власт до посљедњег Србина".

ОДГОВОРИТЕ
Name

грујо

06.08.2019 10:04

Невјероватно је како је народ поново "прогутао" Додикове лажњаке и опет повјеровао. Никаквих реакција нема, па чак ни од СДС и ПДП? Сад може Нато, може све. Страшно? Ко је читао Доманићевог "Вођу" све му је јасно. Само код нас није вођа слијеп него смо ми слијепи. Нека нам је са срећом, али среће овдје нема...

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

06.08.2019 10:04

Битно је да се постигне апоразум,те да ступи владавина права,а то који је дан,најмање је важно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мл

06.08.2019 10:10

Ово је прослава олује на рудоњин нацин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шошин јарак

06.08.2019 10:10

Миле је бог безбожника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАЊЕ

06.08.2019 10:43

Из изјаве госпође Пендеш дате дан прије потписивања документа између Додока, изедбеговића и Човића, саваком је јасно да прихватање и активирање МАП-а је корак напред ка уласку у НАТО, без могућносу повратка на назад. Нема сумње да то зна и Миле Додик, али он се увјек руководио личним краткорочним интересима и интересима својих партијских следбеника. Битно је да је наредне три године у власти на нивоу БиХ, свјестан можда чињенице да то више неће бити послије овакве преваре своига народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

777

06.08.2019 11:09

Погледајте само како се смјеше ова двојица а Додикове шабраве-псоријатичне руке потписаше капитулацију.Ко је сад издајник види се ништа му не значе људи који су погинули за слободу и част.Ничија није до зоре горјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

06.08.2019 11:41

Чим сам прочитао наслов знао сам ко је аутор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

06.08.2019 16:41

Олујна коалиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

07.08.2019 06:48

ПОСМАТРАМ НОВИЋА И ЊЕГОВ ДОДАТНИ ПРИНЦИП.ТАЈ ЈЕ САМО ЗА СЕЛА А НЕ ДА СТОЈИ ПОРЕД ВИГЕМАРКА ОВО ЈЕ ЛУДИЛО.ПОЗДРАВ ЗА ВУКАНОВИЋА.КОЈИ ВРЛО ДОБРО ПОЗНАЈЕ ИСТОРИЈУ И ШТА ЈЕ ТО ПРИНЦИП И ПРИНЦИПИЈЕЛНА ОСОБА.

ОДГОВОРИТЕ