Нови власници Павловић банке

Процес промјене власничке структуре у Павловић Интернатионал банци је завршен и „Павгорд“ и „Галенс“ су и званично највећи акционари, те предстоји именовање нових чланова Надзорног одбора.

Република Српска 03.08.2019 | 07:12
Нови власници Павловић банке
„Павгорд" и „Галенс" су купили Павловић банку, а промјена власничке структуре проведена је на берзи.

„Павгорд" посједује 29,4 одсто акција са правом гласа, а „Галенс" 9,8 одсто.Заједно су ове двије фирме постале највећи акционари и Павловић банка више није у већинском власништву њених оснивача Слободана и Мирославе Павловић.

Након промјене власништва, слиједе промјене и у Надзорном одбору и већ је разријешен в.д. члан НО Дејан Фундрук, а за 16. август сазвана је Скупштина акционара банке када су на дневном реду и друга разрјешења.

Тада би на приједлог „Павгорда" и „Галенса" требало да буду разријешени предсједник и чланови НО банке Предраг Перковић, Вања Ћосовић, Драган Риђошић и Марина Милојковић.

„Павгорд" и "Галенс" су предложили да се у НО именују Небојша Петрић, Недељко Павловић, Предраг Драгичевић, Родољуб Голубовић и Ненад Златановић.

Петрић се води као власник и директор фирме "Промист" из Новог Сада, а медији су за ову фирму наводили да је сувласник фирме "Галенс".

Павловић је директор "Србињепутева" који су у власништву Гордана Павловића, власника "Павгорда".

Голубовић је генерални директор "Галенс Инвеста", једне од фирми из групације "Галенс".

Павловићи су предложили поновно именовање Ћосовићеве.

Након докапитализације капитал Павловић банке износи 23,8 милиона КМ.

(Цапитал.ба)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Никола

03.08.2019 06:41

Павловић Банка - перилица !

ОДГОВОРИТЕ
Name

триша

03.08.2019 07:35

Павловић ће у овом систему отимачине постати социјални случај

Name

075

03.08.2019 06:50

Не разумијем будале не могу их назвати другим именом који чувају новац у Милорадовим тзв банкама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

75

03.08.2019 14:16

Ово није била Милорадова банка . Сад је отимају од старца. Она ће постати Милорадова врло брзо.

Name

михаил

03.08.2019 08:14

Банкарство није градјевина у којој када губис по договору правис накнадне радове подмазес дрзавног слузбеника са пар десетина хиљада да ти покрије милионе дрзавним новцем и правис паре.Све су ово групе ратних необразованих пљацкаса навиклих пљацкати Највеци злоцинци су: пореска, муп , инспекторати, судови и тузиластва Они су ти који покривају пљацку својим нерадом и корупцијом Други по реду је народ потурице навикле додворавању Пет це исти победити Поново це исто бити Цему борба поклонили смо им младост

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕКА

03.08.2019 08:56

САМ ПАО САМ СЕ УБИО, ИМАО МИЛИОН НАЦИНА ЗА СПАС АЛИ... ПРВО И ЗАДЊЕ СТО ЈЕ ТРЕБАО ЈЕ ЦИСТКА ПИЈАВИЦА КОЈЕ СУ ГА ДОВЕЛЕ ДО ПРОПАСТИ И КОЈЕ СЕ И ДАЉЕ ВРЗМАЈУ ПО БАНЦИ И СЛОБОМИРУ А ЗНА СЕ КО СУ. ПОСЛИЈЕ БИ МУ СВЕ ЛАКСЕ БИЛО. АЛИ СТА ЈЕ ТУ ЈЕ, СТИГЛИ НОВИ ВЛАСНИЦИ НЕКА СЕ ОКРЕНУ ОКО СЕБЕ И НЕ НАПРАВЕ ИСТУ ГРЕСКУ. ЗЕЛИМ ДА БАНКА ОПСТАНЕ ЈЕР СТЕТА БИ БИЛО И ЗА ГРАД И ЗА ДОБРЕ РАДНИКЕ, ЗАТО ИМ ЗЕЛИМ ДА КРЕНУ И РАДЕ КАКО БИ ТРЕБАЛО, У ИНТЕРЕСУ И СЕБЕ И ЗАПОСЛЕНИХ И НАРАВНО КЛИЈЕНАТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

03.08.2019 11:31

Павгорд се шир као хоботница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.08.2019 21:00

Павгорд је акције банке купио на берзи,потпуно транспарентно. Павловић Слободан нек преиспита рад својих директора и савјетника који су довели банку до губитака. Са Павгордом банка сигурно опстаје, а са њом и радници. и шта је лоше што се нека фирма шири.

Name

Директ

04.08.2019 13:49

Ако банка буде зависила од повезаних фирми, пропаст Је неизбјезна. По оном сто вец сад могу да видим, не да се од таквог нацина водјења банке одустало, вец це то бити и изразеније, сто це несумњиво довести до тога да то це бити банка у којој њени власници су фактицки једини депоненти у банци.

Name

ре за директ

04.08.2019 15:56

Банка не зависи од повезаних фирми, фирме Слободана Павловића су већ пропале. Као што рекох горе, неспособни Паловићеви директори су га упропастили и покрали. за банку и за Бијељину је много добро што банка мијења власника,

Name

ре

04.08.2019 17:29

Дај да неко убједи Гоција да купи аква парк и житопромет. Греота да пропадне,није то Слободан ни лоше замислио ал га банда повали.

Name

Директ

03.08.2019 15:34

Наставак постојеце прице пропасти, само умјесто Павловица и његових предузеца, други Павловиц и његова предузеца плус јос двојица и њихова предузеца. Све љепсе од љепсег. Јос горе од горег.

ОДГОВОРИТЕ