Нејмар тренира сам! Жели у Барсу, ПСЖ га не пушта!

Настављају се невоље за нападача Пари Сен Жермена Нејмара да Силву.

Фудбал 02.08.2019 | 22:30
Нејмар тренира сам! Жели у Барсу, ПСЖ га не пушта!
Бразилац по сваку цену жели да напусти редове првака Француске и решен је да притисне челнике клуба да га продају, али то неће ићи тако лако.

Како преносе "Екип" и "Спорт", Нејмар је протеклих дана тренирао одвојено од екипе и он је наводно саопштио челним људима клуба како више нема намеру да игра за ПСЖ.

"Спорт" додаје и да је он запретио да неће следити нити једну њихову наредбу све док не реше да га пусте.

У Пари Сен Жермену су се надали да ће успети да га убеде да остане још једну сезону рекавши како су вољни да га пусте после годину дана, али његова жеља је да одмах напусти клуб.

Отуда тренира одвојено од екипе на летњој турнеји по Кини.

Он још није одиграо ниједан меч за "свеце" откако се вратио са одмора и чини се да је спреман да иде до краја и истраје у својим захтевима за трансфером.

Питање је где би могао да оде, сад када клуб тражи обештећење од 300 милиона евра за његов одлазак.

Барселона, где жели да се врати, нема средстава да финансира тај трансфер. Ипак поједини медији преносе како би решење могло да се пронађе средином месеца када ће бити састанак клубова Еврпске клупске асоцијације у Ливерпулу.

Тада би требало да дође до сусрета Ђозепа Бартомеуа из Барселоне и Насера Ал Келаифија, власника клуба из Париза.

Питање је како ће то изгледати јер су у Пари Сен Жермену убеђени како је Барселона "залудела" Немјара и натерала га да се понаша тако да присили клуб на трансфер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар