Nejmar trenira sam! Želi u Barsu, PSŽ ga ne pušta!

Nastavljaju se nevolje za napadača Pari Sen Žermena Nejmara da Silvu.

Fudbal 02.08.2019 | 22:30
Nejmar trenira sam! Želi u Barsu, PSŽ ga ne pušta!
Brazilac po svaku cenu želi da napusti redove prvaka Francuske i rešen je da pritisne čelnike kluba da ga prodaju, ali to neće ići tako lako.

Kako prenose "Ekip" i "Sport", Nejmar je proteklih dana trenirao odvojeno od ekipe i on je navodno saopštio čelnim ljudima kluba kako više nema nameru da igra za PSŽ.

"Sport" dodaje i da je on zapretio da neće slediti niti jednu njihovu naredbu sve dok ne reše da ga puste.

U Pari Sen Žermenu su se nadali da će uspeti da ga ubede da ostane još jednu sezonu rekavši kako su voljni da ga puste posle godinu dana, ali njegova želja je da odmah napusti klub.

Otuda trenira odvojeno od ekipe na letnjoj turneji po Kini.

On još nije odigrao nijedan meč za "svece" otkako se vratio sa odmora i čini se da je spreman da ide do kraja i istraje u svojim zahtevima za transferom.

Pitanje je gde bi mogao da ode, sad kada klub traži obeštećenje od 300 miliona evra za njegov odlazak.

Barselona, gde želi da se vrati, nema sredstava da finansira taj transfer. Ipak pojedini mediji prenose kako bi rešenje moglo da se pronađe sredinom meseca kada će biti sastanak klubova Evrpske klupske asocijacije u Liverpulu.

Tada bi trebalo da dođe do susreta Đozepa Bartomeua iz Barselone i Nasera Al Kelaifija, vlasnika kluba iz Pariza.

Pitanje je kako će to izgledati jer su u Pari Sen Žermenu ubeđeni kako je Barselona "zaludela" Nemjara i naterala ga da se ponaša tako da prisili klub na transfer.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar