Лучић: Увијек лијепе успомене из репрезентације!

Кошаркашка репрезентација Србије налази се на Копаонику где полако граде форму за предстојећи Мундобаскет који се одржава у Кини крајем августа.

Кошарка 01.08.2019 | 22:20
Лучић: Увијек лијепе успомене из репрезентације!
"Задовољни смо, још увек нас нема пуно али још чекамо играче из НБА лиге да се прикључе тако да је овај припремни период мало тежи него обично. Било је неких ситних проблема са повредицама, али добро смо, све је океј", рекао је Владимир Лучић.

Новинаре је занимало да ли се нешто променило у раду стручног штаба у последње време.

"Није се ништа променило, доста је истих људи и нема разлога да се мења нешто што доноси резултате", додао је Лучић.

За сада смо видели велики број отказа, поготово у америчкој репрезентацији, али то није нешто на шта се репрезентативци Србије посебно осврћу.

"Мислим да смо причали о томе још раније, турнир ће бити веома јак има још месец дана да се види да ли ће бити неких повреда или неочекиваних отказа, па ћемо видети у каквом ће саставу остале екипе доћи, али ми ћемо се трудити да од прве утакмице у Чачку пробамо да изградимо нешто што може да направи резултат"

Обично се дешава да играчи током припремног периода не могу да дочекају прву утакмицу...

"Па јесте, ја лично волим кад се скупимо и дружимо у овако кратком периоду, тих месец, два, то брзо прође и увек носим лепе успомене из репрезентације", завршио је Владимир Лучић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар