Lučić: Uvijek lijepe uspomene iz reprezentacije!

Košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se na Kopaoniku gde polako grade formu za predstojeći Mundobasket koji se održava u Kini krajem avgusta.

Košarka 01.08.2019 | 22:20
Lučić: Uvijek lijepe uspomene iz reprezentacije!
"Zadovoljni smo, još uvek nas nema puno ali još čekamo igrače iz NBA lige da se priključe tako da je ovaj pripremni period malo teži nego obično. Bilo je nekih sitnih problema sa povredicama, ali dobro smo, sve je okej", rekao je Vladimir Lučić.

Novinare je zanimalo da li se nešto promenilo u radu stručnog štaba u poslednje vreme.

"Nije se ništa promenilo, dosta je istih ljudi i nema razloga da se menja nešto što donosi rezultate", dodao je Lučić.

Za sada smo videli veliki broj otkaza, pogotovo u američkoj reprezentaciji, ali to nije nešto na šta se reprezentativci Srbije posebno osvrću.

"Mislim da smo pričali o tome još ranije, turnir će biti veoma jak ima još mesec dana da se vidi da li će biti nekih povreda ili neočekivanih otkaza, pa ćemo videti u kakvom će sastavu ostale ekipe doći, ali mi ćemo se truditi da od prve utakmice u Čačku probamo da izgradimo nešto što može da napravi rezultat"

Obično se dešava da igrači tokom pripremnog perioda ne mogu da dočekaju prvu utakmicu...

"Pa jeste, ja lično volim kad se skupimo i družimo u ovako kratkom periodu, tih mesec, dva, to brzo prođe i uvek nosim lepe uspomene iz reprezentacije", završio je Vladimir Lučić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar