Милутинов: Нема депресије ако не позове Поповић!

"Јокић? Он је међу најбољим играчима на свету, једва чекам да се прикључи да научим још нешто од њега, биће ми задовољство да тренирам са њим", казао је Никола Милутинов за МОНДО.

Кошарка 01.08.2019 | 21:37
Милутинов: Нема депресије ако не позове Поповић!
Саша Ђорђевић је на "слатким мукама" на Копаонику пошто од преосталих кошаркаша који вредно тренирају - у Кину може да поведе само њих 12...

Посебно незгодан задатак му предстоји на позицији центра где конкуришу Никола Јокић(Денвер), Мирослав Радуљица (Ђангсу), Никола Милутинов (Олимпијакос), Бобан Марјановић(Филаделфија) и Никола Јовановић (Црвена звезда).

Селектор је у данашњој изјави за медије чак оставио простор да поведе чак четворицу центара у Кини, а свако од њих имаће шансу да заслужи највреднији потпис.

После индивидуално најбоље сезоне у каријери то прижељкује и Никола Милутинов који је у изјави за МОНДО поручио да му је ово први пут да је од почетка припрема са сениорима, а да је срећан када види ко је ту све од саиграча...

"Много ми значи, срећан сам што сам на овом списку", рекао је Милутинов.

"За сада све супер изгледа, тренирамо добро, атмосфера је добра и сви су пуни енергије. Уживање је бити на терену, а тек треба да се прикључе остали играчи да нам побољшају тренинге. Биће боља конкуренција и сви ће тренирати боље да се нађе у 12".

Један од оних који се очекује наредним данима је и Никола Јокић који је, као и сви НБА кошаркаши, морао да испоштује правила и касније почне припреме.

"Нисмо играли још заједно... Он је међу најбољим играчима на свету, једва чекам да се прикључи да научим још нешто од њега, биће ми задовољство да тренирам са њим", казао је Милутинов и додао да су код њега очекивања увек велика:

"Ја сам за финале и злато, али треба полако! Има доста квалитетних екипа на првенству и треба ићи полако. Прво треба да се изборимо с групом, а онда да видимо где ћемо доћи".

Извесно је да ће и наредне сезоне играти за Олимпијакос иако се у јавности спекулисало да постоји интересовање ЦСКА, а без обзира на то што нерадо прича о клупским обавезама - одговорио је и на питање о потенцијалном позиву Спурса који су га драфтовали...

Наводно му је речено да се стрпи још ове сезоне, а Милутинов се не брине.

"Није било толико контаката овог лета и није ме нешто погодило, лепо ми је у Европи. Ако се деси једног дана биће супер, ако се не деси... Нећу пасти у депресију!", рекао је уз осмех.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар