Milutinov: Nema depresije ako ne pozove Popović!

"Jokić? On je među najboljim igračima na svetu, jedva čekam da se priključi da naučim još nešto od njega, biće mi zadovoljstvo da treniram sa njim", kazao je Nikola Milutinov za MONDO.

Košarka 01.08.2019 | 21:37
Milutinov: Nema depresije ako ne pozove Popović!
Saša Đorđević je na "slatkim mukama" na Kopaoniku pošto od preostalih košarkaša koji vredno treniraju - u Kinu može da povede samo njih 12...

Posebno nezgodan zadatak mu predstoji na poziciji centra gde konkurišu Nikola Jokić(Denver), Miroslav Raduljica (Đangsu), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Boban Marjanović(Filadelfija) i Nikola Jovanović (Crvena zvezda).

Selektor je u današnjoj izjavi za medije čak ostavio prostor da povede čak četvoricu centara u Kini, a svako od njih imaće šansu da zasluži najvredniji potpis.

Posle individualno najbolje sezone u karijeri to priželjkuje i Nikola Milutinov koji je u izjavi za MONDO poručio da mu je ovo prvi put da je od početka priprema sa seniorima, a da je srećan kada vidi ko je tu sve od saigrača...

"Mnogo mi znači, srećan sam što sam na ovom spisku", rekao je Milutinov.

"Za sada sve super izgleda, treniramo dobro, atmosfera je dobra i svi su puni energije. Uživanje je biti na terenu, a tek treba da se priključe ostali igrači da nam poboljšaju treninge. Biće bolja konkurencija i svi će trenirati bolje da se nađe u 12".

Jedan od onih koji se očekuje narednim danima je i Nikola Jokić koji je, kao i svi NBA košarkaši, morao da ispoštuje pravila i kasnije počne pripreme.

"Nismo igrali još zajedno... On je među najboljim igračima na svetu, jedva čekam da se priključi da naučim još nešto od njega, biće mi zadovoljstvo da treniram sa njim", kazao je Milutinov i dodao da su kod njega očekivanja uvek velika:

"Ja sam za finale i zlato, ali treba polako! Ima dosta kvalitetnih ekipa na prvenstvu i treba ići polako. Prvo treba da se izborimo s grupom, a onda da vidimo gde ćemo doći".

Izvesno je da će i naredne sezone igrati za Olimpijakos iako se u javnosti spekulisalo da postoji interesovanje CSKA, a bez obzira na to što nerado priča o klupskim obavezama - odgovorio je i na pitanje o potencijalnom pozivu Spursa koji su ga draftovali...

Navodno mu je rečeno da se strpi još ove sezone, a Milutinov se ne brine.

"Nije bilo toliko kontakata ovog leta i nije me nešto pogodilo, lepo mi je u Evropi. Ako se desi jednog dana biće super, ako se ne desi... Neću pasti u depresiju!", rekao je uz osmeh.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar