Ухапшен нови играч Партизана!

Новом кошаркашу црно-белих прети 10 година затвора. Огласио се први човек клуба. . .  Мијаиловић о случају Томас: Ако буде потребе, клуб ће реаговати у складу са дисциплинским правилником.  "КК Партизан је упознат са дешавањем у које је умешан наш нови кошаркаш, Рашон Томас", истакао је председник црно-белих на Твитеру.

Кошарка 01.08.2019 | 20:59
Ухапшен нови играч Партизана!
Партизанов Американац приведен због дроге! Прети му до 10 година затвора!

Нови играч Партизана, Рашон Томас (24), ухапшен је у Оклахоми због поседовања дроге и пуштен на слободу након положене кауције од 32.000 долара.

Он је лишен слободе у понедељак, након што су припадници полиције у његовом возилу пронашли, између осталог, пилуле дроге екстази и 3,5 грама марихуане.

Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић реаговао је овим поводом на Тwиттеру у четвртак поподне.

"КК Партизан је упознат са дешавањем у које је умешан наш нови кошаркаш, Рашон Томас. До добијања званичних информација из полиције у вези са његовим учешћем и окончања случаја, клуб се неће оглашавати. У случају потребе, клуб ће реаговати у складу са дисциплинским правилником", саопштио је први човек црно-белих.

Према објашњењу америчких медија, Томасу прети казна затвора од две до 10 година, под условом да буде осуђен за кривично дело трећег степена.

Амерички центар играо је прошле године веома добро за Динамо Сасари и тамо је стекао интересовање низа клуба, међу којима је Партизан успео да га убеди и доведе у Београд.

Томас је уговор са црно-белима потписао уговор 9. јула, али остаје да се види како ће се даље развијати ова ситуација...

Кошаркаш Партизана Рашон Томас тренутно се суочава са огромним проблемом у Сједињеним Америчким Државама, где је приведен због поседовања дроге!

Према писању медија из Тексаса,  Томас је приведен  током рутинске контроле саобраћаја, полицајац је зауставио његово возило, када је осетио из аутомобила мирис марихуане. Уследио је претрес возила, након чега је пронађено неколико пилула екстазија, 3.5 грама марихуане, као и две боце уља од хашиша.

Томас је потом приведен и ноћ је провео у Коук каунтри затвору у Тексасу, из којег је пуштен након што је платио кауцију у износу од 32.000 долара.

Њему прети казна од две до 10 година затвора уколико буде осуђен за кривично дело трећег степена за који се суочи.

Томас је потписао двогодишњи уговор с Партизаном, а ако се ово све наведено испостави као тачно, Томас, али и Партизан, неће бити у лакој позицији.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар