Uhapšen novi igrač Partizana!

Novom košarkašu crno-belih preti 10 godina zatvora. Oglasio se prvi čovek kluba. . .  Mijailović o slučaju Tomas: Ako bude potrebe, klub će reagovati u skladu sa disciplinskim pravilnikom.  "KK Partizan je upoznat sa dešavanjem u koje je umešan naš novi košarkaš, Rašon Tomas", istakao je predsednik crno-belih na Tviteru.

Košarka 01.08.2019 | 20:59
Uhapšen novi igrač Partizana!
Partizanov Amerikanac priveden zbog droge! Preti mu do 10 godina zatvora!

Novi igrač Partizana, Rašon Tomas (24), uhapšen je u Oklahomi zbog posedovanja droge i pušten na slobodu nakon položene kaucije od 32.000 dolara.

On je lišen slobode u ponedeljak, nakon što su pripadnici policije u njegovom vozilu pronašli, između ostalog, pilule droge ekstazi i 3,5 grama marihuane.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović reagovao je ovim povodom na Twitteru u četvrtak popodne.

"KK Partizan je upoznat sa dešavanjem u koje je umešan naš novi košarkaš, Rašon Tomas. Do dobijanja zvaničnih informacija iz policije u vezi sa njegovim učešćem i okončanja slučaja, klub se neće oglašavati. U slučaju potrebe, klub će reagovati u skladu sa disciplinskim pravilnikom", saopštio je prvi čovek crno-belih.

Prema objašnjenju američkih medija, Tomasu preti kazna zatvora od dve do 10 godina, pod uslovom da bude osuđen za krivično delo trećeg stepena.

Američki centar igrao je prošle godine veoma dobro za Dinamo Sasari i tamo je stekao interesovanje niza kluba, među kojima je Partizan uspeo da ga ubedi i dovede u Beograd.

Tomas je ugovor sa crno-belima potpisao ugovor 9. jula, ali ostaje da se vidi kako će se dalje razvijati ova situacija...

Košarkaš Partizana Rašon Tomas trenutno se suočava sa ogromnim problemom u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je priveden zbog posedovanja droge!

Prema pisanju medija iz Teksasa,  Tomas je priveden  tokom rutinske kontrole saobraćaja, policajac je zaustavio njegovo vozilo, kada je osetio iz automobila miris marihuane. Usledio je pretres vozila, nakon čega je pronađeno nekoliko pilula ekstazija, 3.5 grama marihuane, kao i dve boce ulja od hašiša.

Tomas je potom priveden i noć je proveo u Kouk kauntri zatvoru u Teksasu, iz kojeg je pušten nakon što je platio kauciju u iznosu od 32.000 dolara.

Njemu preti kazna od dve do 10 godina zatvora ukoliko bude osuđen za krivično delo trećeg stepena za koji se suoči.

Tomas je potpisao dvogodišnji ugovor s Partizanom, a ako se ovo sve navedeno ispostavi kao tačno, Tomas, ali i Partizan, neće biti u lakoj poziciji.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar