Подршка Тропица "Јежевом кампу"

Пету годину за редом женски рукометни клуб „Дубица” организује седмодневни камп за рукометашице, који се ове године одржава од 28. јула до 3. августа. Посебан је по томе што је највећи женски камп у овом дијелу Европе и што обједињује све елементе рукометне игре: рукомет на пијеску, мини и велики рукомет.

Република Српска 01.08.2019 | 15:46
Подршка Тропица "Јежевом кампу"
На овогодишњем кампу учешће је узело 125 младих рукометашица из четири државе: Словеније, Њемачке, Хрватске и Босне и Херцеговине, а са којима ради седам тренера: Сања Бајгорић (селектор У20, Мостар, БиХ), Драгутин Мославац (селектор У14, Хрватска), Тео Домуз (тренер голмана који ради у селекцијама БиХ), Ива Кањуговић (селектор рукомета на пијеску, Хрватска), Владимир Сувајац (помоћник тренера у репрезентацији БиХ), Борис Сувајац (тренер ЖРК Дубица, БиХ) и Младен Сулекић (тренер ЖРК Новска, Хрватска).

Домаћи трговачки ланац Тропиц трећу годину пружа подршку женском рукометном клубу Дубица и организацији кампа.

„Задовољство је бити дио ове позитивне приче коју годинама уназад граде организатори Јежевог кампа и који предано раде на томе да из године у годину подижу његов квалитет. Као компанији која подржава активности које промовишу здраве навике и позитивне животне вриједности, што бављење спортом и квалитетно дружење заправо и јесу, са поносом и ове године стојимо уз организаторе и женски рукометни клуб Дубица,” навела је Александра Марковић, портпарол трговачког ланца Тропиц.

Уз идеалну прилику за усавршавање својих вјештина и знања, учеснице кампа имају обезбијеђен смјештај, храну, кориштење базена, мајице и медаље. Организатори су припремили пехаре за најбоље и напрецизније камперке по узрастима, камперку са најјачим шутем те таблет за најперспективнију учесницу и поклон пакете за највредније.

БН 

Коментари / 0

Оставите коментар