Непожељни Дибала дочекао 5 минута!

Хоћу, али у Интер! Уместо паралелних промоција у Торину и Манчестеру, трансфер сага биће настављена повратком Интера у преговоре.

Фудбал 01.08.2019 | 15:36
Непожељни Дибала дочекао 5 минута!
Јувентус и Манчестер јунајтед помислили су да су успели, али...

Уместо паралелних промоција у Торину и Манчестеру, Пауло Дибала увео је трећи клуб у преговоре и, разочаран понудом коју је добио на "Олд Трафорду" преко менаџера поручио да нема намеру да иде у Манчестер јунајтед.

То, уједно, значи и да Ромелу Лукаку неће отићи у Јувентус, бар не у трампи за левоногог аргентинског нападача, који се није претерано допао Кристијану Роналду, па је шампиону Италије овог лета послужио као средство за довођење појачања новом тренеру, Маурицију Сарију.

Свестан да је буквално непожељан у Јувентусу, Дибала је од извршног потпредседника Јунајтеда, Еда Вудварда, затражио годишњу плату од 15 милиона евра и бонусе, а у којој мери су његове жеље испуњене говори и вест да се Интер озбиљно укључио са намером да поквари већ договорен посао највећем ривалу.

Дибала је постигао само пет голова прошле сезоне.

Заправо, да се реваншира Јувентусу за "упад" у преговоре са Јунајтедом око Лукакуовог трансфера. 

Интер је дуго покушавао да спусти цену Белгијанцу и убеди Јунајтед да нападач не вреди 90 милиона евра, без обзира на то што је пре две године плаћен Евертону само четири милиона мање. Некадашњи директор Јувентуса, од скоро први оперативац Интера, Бепе Марота, невољно је признао италијанским медијима да Енглези не намеравају да попусте и да "неразури" испод неких принципа на желе и не могу да иду.

Када је деловало да је Марота одустао, а Јувентус успео у намери да Лукакуа "плати" фудбалером који је означен као потенцијални проблем у свлачионици, догодио се нови обрт. "Раи Спорт" и "Туттомерцато" објавили су да је Дибала одлучио да не напушта Италију и да чека евентуални договор љутих ривала.

То што је актуелни директор Интера некадашњи трансфер гуру Јувентуса, а нови тренер "неразура" Антонио Конте жива легенда "бјанконера", говори да у Италији и највећи непријатељи умеју да се договоре када се ради о фудбалу.

На крају, и Интер ће имати кога да понуди за трампу, јер и сам у свлачионици има незадовољну звезду и капитена, Маура Икардија, Дибалиног несуђеног саиграча из репрезентације.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар