ЛЕ - Партизан, тим за Конахс: Саво вјерује у проверене снаге!

Без измена у односу на прве две утакмице. . .

Фудбал 31.07.2019 | 23:35
ЛЕ - Партизан, тим за Конахс: Саво вјерује у проверене снаге!
Тим који је везао две почетне победе у новој сезони – не треба мењати. Том логиком Саво Милошевић, тренер Партизана, припрема екипу за реванш меч са Конахс Кијем у Хумској у четврта увече (21.00).

Промена у саставу неће бити. Исти тим који је играо у Инђији, па неколико дана касније у Рилу, требало би да истрчи на терен на црно-белој страни Топчидерског брда. Први пут у новој такмичарској години.

А, тек за викенд, када буде дошао на ред дуел са Мачвом биће измена, барем једна, јер је Ђорђе Ивановић „поцрвенео“ у Инђији. Но, о том – потом.

Што се тиче Конахса, дакле, све исто: место на гол црти је резервисано за Владимира Стојковића, који једва да је имао посла у два досадашње утакмице. Мрежа му се ниједној није затресла и план Партизана је да тако остане и после другог окршаја са Конахсом.

Немања Р. Милетић ће бити уз десну аут линију, у средини одбрана сада већ устаљени тандем Бојан Остојић– Страхиња Павловић, док ће лево, како ствари стоје, поново бити Слободан Урошевић. Иако у први мах тренер Милошевић на њега није рачунао, момак који је дошао у Партизан из Напретка је искористио период док није завршен трансфер Рајка Брежанчића да ускочи у тим. Па док се Рајко не спреми довољно да може да заузме место у стартних 11, ту је Урошевић.

Двојица централних везиста Саша Здјелар и Александар Шћекић. Црногорски репрезентативац је био и стрелац гола за победу у Велсу, а на њему ће бити да се и у ваздуху и на земљи лакта са помало фудбалски безобразним гостима.

По бочним позицијама дејствоваће Зоран Тошић са десне и Ђорђе Ивановић са леве стране, који ће уласцима у средину уносити пометњу у редове Конахса.

Место иза нападача, као главног креатора игре, резервисано је за Сејдубу Суму. Навијачи Партизана ће имати прилику да поново виде на делу омаленог Гвинејца, који је на новом почетку у Хумској 1. Даје назнаке да ће бити бољи него раније, али се очекује конкретан његов учинак. У Инђији је био асистент за гол Тошићу.

И на месту најистуренијег нападача биће Умар Садик. Овај дуел је његова шанса, да најзад пробије лед и постигне први гол у црно-белом дресу. У Инђији и Рилу је промашио две колосалне шансе и неће бити добро ако га ухвати нервоза што такве прилике не може да преточи у погодак. Сигурно је да ће сутра вече бити добрих лопти за њега, само да Садик бар једну смести на право место.

Партизанов састав, дакле, биће: Стојковић – Милетић, Остојић, Павловић, Урошевић – Здјелар, Шћекић – Тошић, Сума, Ивановић – Садик.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс, Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар