LE - Partizan, tim za Konahs: Savo vjeruje u proverene snage!

Bez izmena u odnosu na prve dve utakmice. . .

Fudbal 31.07.2019 | 23:35
LE - Partizan, tim za Konahs: Savo vjeruje u proverene snage!
Tim koji je vezao dve početne pobede u novoj sezoni – ne treba menjati. Tom logikom Savo Milošević, trener Partizana, priprema ekipu za revanš meč sa Konahs Kijem u Humskoj u četvrta uveče (21.00).

Promena u sastavu neće biti. Isti tim koji je igrao u Inđiji, pa nekoliko dana kasnije u Rilu, trebalo bi da istrči na teren na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Prvi put u novoj takmičarskoj godini.

A, tek za vikend, kada bude došao na red duel sa Mačvom biće izmena, barem jedna, jer je Đorđe Ivanović „pocrveneo“ u Inđiji. No, o tom – potom.

Što se tiče Konahsa, dakle, sve isto: mesto na gol crti je rezervisano za Vladimira Stojkovića, koji jedva da je imao posla u dva dosadašnje utakmice. Mreža mu se nijednoj nije zatresla i plan Partizana je da tako ostane i posle drugog okršaja sa Konahsom.

Nemanja R. Miletić će biti uz desnu aut liniju, u sredini odbrana sada već ustaljeni tandem Bojan Ostojić– Strahinja Pavlović, dok će levo, kako stvari stoje, ponovo biti Slobodan Urošević. Iako u prvi mah trener Milošević na njega nije računao, momak koji je došao u Partizan iz Napretka je iskoristio period dok nije završen transfer Rajka Brežančića da uskoči u tim. Pa dok se Rajko ne spremi dovoljno da može da zauzme mesto u startnih 11, tu je Urošević.

Dvojica centralnih vezista Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić. Crnogorski reprezentativac je bio i strelac gola za pobedu u Velsu, a na njemu će biti da se i u vazduhu i na zemlji lakta sa pomalo fudbalski bezobraznim gostima.

Po bočnim pozicijama dejstvovaće Zoran Tošić sa desne i Đorđe Ivanović sa leve strane, koji će ulascima u sredinu unositi pometnju u redove Konahsa.

Mesto iza napadača, kao glavnog kreatora igre, rezervisano je za Sejdubu Sumu. Navijači Partizana će imati priliku da ponovo vide na delu omalenog Gvinejca, koji je na novom početku u Humskoj 1. Daje naznake da će biti bolji nego ranije, ali se očekuje konkretan njegov učinak. U Inđiji je bio asistent za gol Tošiću.

I na mestu najisturenijeg napadača biće Umar Sadik. Ovaj duel je njegova šansa, da najzad probije led i postigne prvi gol u crno-belom dresu. U Inđiji i Rilu je promašio dve kolosalne šanse i neće biti dobro ako ga uhvati nervoza što takve prilike ne može da pretoči u pogodak. Sigurno je da će sutra veče biti dobrih lopti za njega, samo da Sadik bar jednu smesti na pravo mesto.

Partizanov sastav, dakle, biće: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Tošić, Suma, Ivanović – Sadik.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press, Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar