Марка озбиљно извријеђала Азара!

Дебео, изван форме и бескористан! Уводни дани најскупљег Реаловог појачања нису лаки. . .

Фудбал 01.08.2019 | 10:32
Марка озбиљно извријеђала Азара!
Белгијски нападач Еден Азар као да је изгубио део своје чаролије преласком у Реал из Мадрида, а доказ је и очајна предсезона кроз коју пролазе. Наиме, Реал још увек чека прву победу у четири досадашње припремне утакмице, а Азара оптужују да се појавио само на утакмици једино против Бајерна из Минхена.

Шпански новинари су још на првој прозивци приметили да је Белгијац попуњенији него што је то уобичајено, а тада су то још била само нагађања „злих новинара". Међутим, у сусретима против Тотенхема, Арсенала и Атлетика, на којима је био очајан, Азар је показао једино да је „дебео, изван форме и бескористан“.

„Азар још није пронашао своје место у екипи Реала“, констатовао је новинар Гарсија Окохоа у свом осврту у Марки.

„Иначе је реч о вансеријском играчу, али тренутно се уклапа у сивило које окружује Реалову свлачионицу. Зидан га гура на леву страну напада, али још нема учинак на игру тима и Реал не делује опасно по његовој страни. Одушевио је против минхенског Бајерна, али остале три утакмице није се видео. Јасно да ово не значи да неће успети у Реалу, али до сада још није био икс фактор који је Реаловим навијачима потребан“, приметио је новинар.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар