Marka ozbiljno izvrijeđala Azara!

Debeo, izvan forme i beskoristan! Uvodni dani najskupljeg Realovog pojačanja nisu laki. . .

Fudbal 01.08.2019 | 10:32
Marka ozbiljno izvrijeđala Azara!
Belgijski napadač Eden Azar kao da je izgubio deo svoje čarolije prelaskom u Real iz Madrida, a dokaz je i očajna predsezona kroz koju prolaze. Naime, Real još uvek čeka prvu pobedu u četiri dosadašnje pripremne utakmice, a Azara optužuju da se pojavio samo na utakmici jedino protiv Bajerna iz Minhena.

Španski novinari su još na prvoj prozivci primetili da je Belgijac popunjeniji nego što je to uobičajeno, a tada su to još bila samo nagađanja „zlih novinara". Međutim, u susretima protiv Totenhema, Arsenala i Atletika, na kojima je bio očajan, Azar je pokazao jedino da je „debeo, izvan forme i beskoristan“.

„Azar još nije pronašao svoje mesto u ekipi Reala“, konstatovao je novinar Garsija Okohoa u svom osvrtu u Marki.

„Inače je reč o vanserijskom igraču, ali trenutno se uklapa u sivilo koje okružuje Realovu svlačionicu. Zidan ga gura na levu stranu napada, ali još nema učinak na igru tima i Real ne deluje opasno po njegovoj strani. Oduševio je protiv minhenskog Bajerna, ali ostale tri utakmice nije se video. Jasno da ovo ne znači da neće uspeti u Realu, ali do sada još nije bio iks faktor koji je Realovim navijačima potreban“, primetio je novinar.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar