Морнар пита: Има ли ко јачи?!

Дешавања током овог лета указују на то да ће следећа сезона у АБА лиги можда бити најбоља у историји такмичења.

Кошарка 01.08.2019 | 08:19
Морнар пита: Има ли ко јачи?!
Осим Црвене звезде и Партизана, бројна и то врло квалитетна и звучна појачања довели су нови клуб Олимпија Цедевита, Будућност те Морнар из Бара.

Управо су Барани под посебном лупом јер су довели чак осморицу играча, између осталих Милка Бјелицу, Дерека Нидама, Џејкоба Пулена, Мирзу Бегића, Дамира Маркоту...

Због тога и у Морнару очекују много од предстојеће сезоне, па су на свом Твитер профилу уз фотографију са великим појачањима на неки начин изазвали ривале питањем: "Има ли ко јачи?"

"Задовољни смо, одрадили смо и те како добар посао. Мислим да смо довели све провјерене играче, за разлику од прошле сезоне, када смо отишли у потпуно други смјер, довођењем доста младих играча, прије свега Американаца, што се показао као мач са двије оштрице. А у нашем случају је то била тупа страна оштрице. То нас је замало коштало испадања из АБА лиге. Не могу да гарантујем да ћемо да будемо међу четири, али ће сви противници имати проблема са нама, од првог до последњег. Одлучиваће нијансе, а иако ће ове године АБА лига бити изузетно јака, верујем да ћемо бити у горњем делу табеле и да ћемо опет бити освежење у региону. на простору региона", рекао је недавно председник Морнара Ђорђије Павићевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар