Mornar pita: Ima li ko jači?!

Dešavanja tokom ovog leta ukazuju na to da će sledeća sezona u ABA ligi možda biti najbolja u istoriji takmičenja.

Košarka 01.08.2019 | 08:19
Mornar pita: Ima li ko jači?!
Osim Crvene zvezde i Partizana, brojna i to vrlo kvalitetna i zvučna pojačanja doveli su novi klub Olimpija Cedevita, Budućnost te Mornar iz Bara.

Upravo su Barani pod posebnom lupom jer su doveli čak osmoricu igrača, između ostalih Milka Bjelicu, Dereka Nidama, Džejkoba Pulena, Mirzu Begića, Damira Markotu...

Zbog toga i u Mornaru očekuju mnogo od predstojeće sezone, pa su na svom Tviter profilu uz fotografiju sa velikim pojačanjima na neki način izazvali rivale pitanjem: "Ima li ko jači?"

"Zadovoljni smo, odradili smo i te kako dobar posao. Mislim da smo doveli sve provjerene igrače, za razliku od prošle sezone, kada smo otišli u potpuno drugi smjer, dovođenjem dosta mladih igrača, prije svega Amerikanaca, što se pokazao kao mač sa dvije oštrice. A u našem slučaju je to bila tupa strana oštrice. To nas je zamalo koštalo ispadanja iz ABA lige. Ne mogu da garantujem da ćemo da budemo među četiri, ali će svi protivnici imati problema sa nama, od prvog do poslednjeg. Odlučivaće nijanse, a iako će ove godine ABA liga biti izuzetno jaka, verujem da ćemo biti u gornjem delu tabele i da ćemo opet biti osveženje u regionu. na prostoru regiona", rekao je nedavno predsednik Mornara Đorđije Pavićević.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar