Оригами умјетност

Сви који су креативни или се баве неком врстом умјетности познају технике прављења различитих предмета од папира – квилинг и оригами.

Занимљивости 30.07.2019 | 12:36
Оригами умјетност
Обје технике су више него одличан вид разоноде и опуштања на један веома креативан начин. Како је за квилинг и оригами потребно стрпљење, добар је хоби за све оне који се баве неки стресним пословима како би се одморили и релаксирали. Весни Никић из Прибоја код Лопара ово је годинама хоби.

Од малих ногу занима се за оригами. Прављење предмета И облика од папира, начини како се папир може искористити за права мала умјетничка дјела, хоби су у коме Весна ужива. Недавно је у Центру за културу у Лопарама имала И изложбу својих радова, у склопу које је одржана И радионица.

Иако је примарно била заинтересована само за оригами, убрзо се заинтересовала И за квилинг, технику коју је примјенила И направила И по њој најзахтјевнију слику-лик Чарли Чаплина.

Весна каже да као И у свему, тако је И са овим хобијем, морате дати свој максимум како бисте добили жељене резултате, а иако је савладала доста тога, додаје да неке ствари још мора да учи И да непрестано истражује.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Диван хоби

30.07.2019 12:28

Све похвале. Хоће ли господја организовати радионице у Бања Луци?

ОДГОВОРИТЕ