Видео: Хаос на Ибици, напали Месија, штитили га чувари!

Невоље на Ибици: Меси нападнут, реаговало обезбеђење! Погледајте снимак. . .  Срећом није дошло до озбиљнијег инцидента и повреда. . .

Фудбал 29.07.2019 | 16:14
Видео: Хаос на Ибици, напали Месија, штитили га чувари!
Лео Меси је прескочио припреме Барселоне после напорног и неуспешног лета са Аргентином, тако да се тренутно одмара на чувеној Ибици коју је посетио са Ђордијем Албом, Луисом Суарезом и Сеском Фабрегасом, као и "лепшим половинама".

Међутим, није све прошло идеално...

Како преносе шпански медији, дошло је до мањег инцидента када је једна особа насрнула на Месија пре него што је реаговало обезбеђење и заштитило Аргентинца.

Није познато око чега је дошло до расправе, и да ли су можда навијачке страсти у питању, али је срећом спречен већи проблем и - најважније - није било повређених пошто је обезбеђење реаговало на време и Месија испратило са места инцидента.



Један од најбољих играча данашњице Лионел Меси после репрезентативних обавеза на Копа Америка пропустио је припреме Барселоне. Аргентинац се тренутно одмара на Ибици заједно са Луисом Суарезом и скупља снагу за наредну сезону.

Међутим, неће само по добром Лионел Меси памтити боравак на рајском острву. Како преносе поједини шпански медији, ноћас је дошло до мањег инцидента када је једна особа покушала физички да нападне Лионела Месија. Обезбеђење је експресно реаговало и заштитило суперстара Барселоне.

Медији са Пиринеја нису открили зашто је дошло до вербалног окршаја и ко је напао Месија. Добром реакцијом обезбеђења спречен је већи инцидент, пошто је обезбеђење реаговало на време. Меси је одмах напустио ноћни клуб.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар