Video: Haos na Ibici, napali Mesija, štitili ga čuvari!

Nevolje na Ibici: Mesi napadnut, reagovalo obezbeđenje! Pogledajte snimak. . .  Srećom nije došlo do ozbiljnijeg incidenta i povreda. . .

Fudbal 29.07.2019 | 16:14
Video: Haos na Ibici, napali Mesija, štitili ga čuvari!
Leo Mesi je preskočio pripreme Barselone posle napornog i neuspešnog leta sa Argentinom, tako da se trenutno odmara na čuvenoj Ibici koju je posetio sa Đordijem Albom, Luisom Suarezom i Seskom Fabregasom, kao i "lepšim polovinama".

Međutim, nije sve prošlo idealno...

Kako prenose španski mediji, došlo je do manjeg incidenta kada je jedna osoba nasrnula na Mesija pre nego što je reagovalo obezbeđenje i zaštitilo Argentinca.

Nije poznato oko čega je došlo do rasprave, i da li su možda navijačke strasti u pitanju, ali je srećom sprečen veći problem i - najvažnije - nije bilo povređenih pošto je obezbeđenje reagovalo na vreme i Mesija ispratilo sa mesta incidenta.



Jedan od najboljih igrača današnjice Lionel Mesi posle reprezentativnih obaveza na Kopa Amerika propustio je pripreme Barselone. Argentinac se trenutno odmara na Ibici zajedno sa Luisom Suarezom i skuplja snagu za narednu sezonu.

Međutim, neće samo po dobrom Lionel Mesi pamtiti boravak na rajskom ostrvu. Kako prenose pojedini španski mediji, noćas je došlo do manjeg incidenta kada je jedna osoba pokušala fizički da napadne Lionela Mesija. Obezbeđenje je ekspresno reagovalo i zaštitilo superstara Barselone.

Mediji sa Pirineja nisu otkrili zašto je došlo do verbalnog okršaja i ko je napao Mesija. Dobrom reakcijom obezbeđenja sprečen je veći incident, pošto je obezbeđenje reagovalo na vreme. Mesi je odmah napustio noćni klub.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar