Кармело Ентони заслужује мјесто у НБА тиму!

Занимљиво је да се претходних дана спекулисало о томе да би могао да игра и за репрезентацију. . .

Кошарка 29.07.2019 | 16:33
Кармело Ентони заслужује мјесто у НБА тиму!
Мело је од новембра без такмичарског меча!

Сјајни кошаркаш се није наиграо у Хјустону претходне сезоне, тек десет мечева је одиграо у дресу Рокитса, да би потом крајем јануара био трејдован у Чикаго, а онда и аутоматски отпуштен пошто Булси нису рачунали на њега...

Ни не помишља на то да заврши каријеру него чека понуду тима која ће задовољити његове амбиције, али за сада - нико се није јавио.

Некадашњи трећи пик на драфту и кошаркаш који је до пре две сезоне имао просек од 20+ поена по мечу не може да добије стару улогу ни у једном од тимова у НБА, а тренери су скептични да би се повиновао сваком задатку и одрадио "своје" са клупе.

Његов добар пријатељ и кошаркаш Кајл О'Квин сматра да клубови греше...

"Мело је сјајан момак, дефинитивно заслужује место у неком од НБА тимова. Нисам генерални менаџер, али он би се добро уклопио код било кога...", казао је О'Квин.

Ентони је од 2003. до 2011. носио дрес Денвера, који га је и драфтовао, да би потом седам сезона носио дрес Никса у којима је понео и признање најефикаснијег играча лиге. Пре одласка у Хјустон играо је за Оклахому...

Претходно се спекулисало да би Карлемо Ентони могао да добије и неочекивани позив Грега Поповића за Светско првенство у Кини, али медији у САД наводе да се то неће десити.

У питању је најтрофејнији кошаркаш у историји репрезентације.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар