Karmelo Entoni zaslužuje mjesto u NBA timu!

Zanimljivo je da se prethodnih dana spekulisalo o tome da bi mogao da igra i za reprezentaciju. . .

Košarka 29.07.2019 | 16:33
Karmelo Entoni zaslužuje mjesto u NBA timu!
Melo je od novembra bez takmičarskog meča!

Sjajni košarkaš se nije naigrao u Hjustonu prethodne sezone, tek deset mečeva je odigrao u dresu Rokitsa, da bi potom krajem januara bio trejdovan u Čikago, a onda i automatski otpušten pošto Bulsi nisu računali na njega...

Ni ne pomišlja na to da završi karijeru nego čeka ponudu tima koja će zadovoljiti njegove ambicije, ali za sada - niko se nije javio.

Nekadašnji treći pik na draftu i košarkaš koji je do pre dve sezone imao prosek od 20+ poena po meču ne može da dobije staru ulogu ni u jednom od timova u NBA, a treneri su skeptični da bi se povinovao svakom zadatku i odradio "svoje" sa klupe.

Njegov dobar prijatelj i košarkaš Kajl O'Kvin smatra da klubovi greše...

"Melo je sjajan momak, definitivno zaslužuje mesto u nekom od NBA timova. Nisam generalni menadžer, ali on bi se dobro uklopio kod bilo koga...", kazao je O'Kvin.

Entoni je od 2003. do 2011. nosio dres Denvera, koji ga je i draftovao, da bi potom sedam sezona nosio dres Niksa u kojima je poneo i priznanje najefikasnijeg igrača lige. Pre odlaska u Hjuston igrao je za Oklahomu...

Prethodno se spekulisalo da bi Karlemo Entoni mogao da dobije i neočekivani poziv Grega Popovića za Svetsko prvenstvo u Kini, ali mediji u SAD navode da se to neće desiti.

U pitanju je najtrofejniji košarkaš u istoriji reprezentacije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar