Породица тврди: ''Денис је лажов''

Након што је Денис Садиковић у изјави изнио своју страну приче након што га супруга Ајла ранила из „тетејца“ током физичког обрачуна у сарајевском насељу Циглане, огласила се и њихова породица.  

Босна и Херцеговина 28.07.2019 | 20:37
Породица тврди: ''Денис је лажов''
Ко је жртва

– Денис је лажов и манипулатор. Својом изјавом за Аваз желио је да јавности представи себе као жртву, а Ајлу као прељубницу и насилницу, што је далеко од истине. Он је човјек који има проблем са многим пороцима, као и контролисањем бијеса – наводе Садиковићи у свом маилу.

Они тврде да је Денис своју изјаву је почео ноторном лажи да није силеџија и да никада не би ударио Ајлу.

– Физички је злостављао Ајлу још од почетка њихове ванбрачне заједнице, као и кроз брак. Физички као и психички је малтретирао и када је покушавала да остане у другом стању. За наведено постоје свједоци, као и Ајлина пријава коју је, нажалост, повукла након његовог убјеђивања да ће се промијенити.

Друга његова лаж је да Ајла ишла са намјером да га убије. Логично, да је жељела да га убије – убила би га – кажу Денисови чланови породице у свом саопштењу. 

Одвојени животи

– Трећа његова изјава је да је нашао њене рачуне из хотела са љубавником. Прича је тотално нелогична, али… Ајла је раније покренула развод, који он није желио да потпише, па процедура траје дуже него што би да је пристао да је остави на миру. Већ одређено вријеме воде одвојене животе. Денис је већ дужи период у емотивној вези. Он своју везу није крио, односно редовно је о њој обавјештавао Ајлу, како би јој нанио што већу душевну бол. Узимајући све у обзир, чак и да је Ајла нашла партнера, да ли је то заиста прељуба – тврде Садиковићи.

Зашто је тражио новац?

Они су реаговали и на Денисове тврдње да Ајла од њега тражи новац.

– Заборавио је навести за шта је тај новац. Наравно, никада јој ништа није дао, а редовно је извјештавао колико троши са својом дјевојком. Обзиром да је Денис желио да се јавно огласи, овом приликом желим да му саопштимо да ће имати прилику да каже шта има на суду, нека се стрпи… У случају да настави са јавним оглашавањем и изношењем лажи, све о томе ко је он, који су му пороци, да ли је Ајла једина физички злостављана жена или је имао дјевојку и прије ње, чиме се тренутно бави са својом дјевојком, за шта је Ајла тражила новац, као и све слике, бити ће послани у медије – закључили су Садиковићи у свом обраћању.

(Аваз)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

ИстоцноСарајево111

28.07.2019 18:43

Сто га није оставила одма цим је поцео злостављат, него се цак и удала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп

29.07.2019 09:11

Ови његови су га сад заковали

Name

Хаха

28.07.2019 18:58

Мала има другог у орузаним снагама босне и херцеговине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

29.07.2019 05:18

Па шта. То је разлог да је туче.?

Name

Кинг

28.07.2019 19:04

Ма најобицнија силедзија, познајем их обоје.. мада је и ова Ајла теска лујка, толико ју је пута намлатио ко кобилу и пред цијелом махалом а она се опет удала за њега... плату јој није дао њену, ма нехљебовиц офуцани

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоx

28.07.2019 20:45

Нема оправдања ни за њега ако се силио над њом а ни за њу , јбгга друзе, тако то иде, кад је зена у полицији, у медицини, у војсци. Реално је оцекивати да це дозивјети авантуру , у 80 посто слуцајева. А врацам се његовом профилу, ако је малтретирао , морала је прике реаговати преко ибституција..мада и насе институције су го qрц

Name

X5

28.07.2019 21:49

Неконтам засто се неким олосима уопсте даје простор у медијима. Мислим да има пуно вазнијих ствари од од оваквих тема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алија Сиротановић (за неписмене не зовем се тако)

29.07.2019 05:50

Жалосно је ко све добија медијски простор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боб

29.07.2019 09:41

Ко би тукао зену.Мускарци све поднесу од стране зене изузев прељубе.То је нај тези ударац.Цовјек је понизен и треба га разумјети да хоце да узврати. Подрзавам га осим физицког обрацуна.

ОДГОВОРИТЕ